Güçal Alüminyum emin adımlarla ilerliyor

2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Güçal Alüminyum, dış cephe kaplama sektöründe adından söz ettiriyor. 15. yılını kutlayan Güçal, tecrübeli kadrosu istihdama katkısı teknolojik yenilikleri ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor.
Güçal Alüminyum emin adımlarla ilerliyor

Güçal Alüminyum’un faaliyet alanları ve hedefleri ile ilgili bilgiler veren firma sahibi Serhat Yaya, “Karşınıza çıkan etkileyici her eserin küçük ama anlamlı bir nüvesi vardır. İhtişam başları döndürse de gören gözler hep nüveye takılır.  2003 yılında Alüminyum dış cephe kaplama sektöründe değer üreterek, paylaşmak ve millet için var olmak vizyonu ile çıktığımız bu yolda yıllar içinde ilkeler değişmedi. Ancak işletmemizin yapısı gelişti. Güçlendi. İmalat sektörünün dinamizmi genç girişimci ruhuyla buluştu. Atölyecilik basamağı, fabrika ufkumuza yürürken attığımız ilk adımdı. Rabbimize hamd olsun bugün modern çağ ve gelişen teknolojiye uygun; memleket için üreten istihdam artıran ve sürekli gelişen bir fabrikamız var” dedi.

gucal.jpg

“HEDEFİMİZ BÜYÜK”

Türkiye’nin pek çok yerinde hizmet verdiklerini dile getiren Yaya; “Bugünlerde 15. yılını kutlayan firmamızın donanımlı ve tecrübeli kadrosunda mimar, mühendis ve inşaat teknikeri ile hizmet veriyoruz. Teknik kadromuz, idari personelimiz, imalat ve montaj ekibimizle; Konya, İstanbul, Kayseri, Afyon, Karaman, başta olmak üzere ülkemizin birçok ilinde projelere devam ediyoruz. 2018 yılını hedeflerimizin üzerinde birçok projeye imza atarak geçirdik. Ayrıca firmamız uhdesinde, ihracat ile ilgili olarak EXİMLAND adı altında bir şirket kurduk. Bu kuruluşumuzun, hem ülke geleceği hem de tüm üreten firmaların büyümesine katkısı olacağına inanıyoruz. Kuruluşundan hemen sonra Fransa’nın başkenti Paris’te İş merkezi Projemiz yer aldı. Biliyoruz ve kendimize güveniyoruz ki artık ihracat yapacak güce ve kapasiteye sahibiz. 2019 yılı için Güçal olarak büyük hedeflerimiz var. Bunun için teknik kadromuzu güçlendirmek ve makine parkurumuzu kuvvetlendirmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

77ae399c-c1a2-4e68-a1f0-10b08d087542.jpeg

KAYNAK: YENİ HABER BUSİNNES KONYA DERGİSİ

yeni-haber-business-(44).jpg