Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusu evlendi

Güldür Güldür Show'un tecrübeli oyuncusu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünya evine girdi. Aile sade bir töreni tercih etti. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusu evlendi

GELİN SADE GELİNLİK TERCİH ETTİ

Güzelliği ile dikkat çeken İrem Uslu, nişan töreninde olduğu gibi düğününde de sade bir gelinlik giymeyi tercih etti. Eşi Uğur Bilgin de Uslu'ya sadelikte eşlik etti.

aa1fpr7r.png

SERENAT YAPTI

Başarılı oyuncu Uğur Bilgin'in eşine serenat yaptığı anlar ise sosyal medyaya damga vurdu.

aa1fq0nl.png

UĞUR BİLGİN KİMDİR?

Uğur Bilgin, 24 Temmuz 1980 yılında Devlet Denizyolları emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Uğur Bilgin, Yıldız Teknik Üniversitesinde eğitim gördüğü süreçte Tiyatro Kolu’na katıldı. Tiyatro üzerine eğitim görmek isteyen Uğur Bilgin, ailesi izin vermediği için okulu bitince 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümüne girdi ve buradan da başarılı şekilde mezun oldu. Burada Onur Buldu'yla sınıf arkadaşıydı. BKM tarafından düzenlenen Aşağı Yukarı Yemişlililer adlı TV dizisinde yer alan oyuncu, aynı zamanda Sinan Çetin yönetimindeki Kağıt adlı sinema filminde de rol aldı. Bunun yanı sıra günlük yaşantıdaki her çeşit konuyu alarak komediye çeviren Güldür Güldür adlı Show programında da yer alan Uğur Bilgin; Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul, Özge Borak, Aylin Kontente gibi oldukça başarılı isimlerle sahne aldı. YENİ HABER: Selçuk Özkan