Gümrük Muhafaza Amiri’ne taşlı saldırı

Gemlik Fabrikalar bölgesinde meydana gelen olayda bir kamyon sürücüsü kendisini uyaran Gümrük Muhafaza Amirine taşla saldırdı.
Gümrük Muhafaza Amiri’ne taşlı saldırı

Gemlik Fabrikalar bölgesinde meydana gelen olayda gümrüklü sahadan kontrolsüz olarak çıkış yapan bir kamyon sürücüsü kendisini uyaran Gümrük Muhafaza Amiri'ne taşla saldırdı.

Alınan bilgiye göre, Fabrikalar bölgesinde meydana gelen olayda gümrüklü sahadan taş yüklü kamyonun çıkış işlemlerini yapmadan çıkması görevli güvenlik amirinin dikkatini çekti.

Aracıyla söz konusu kamyonun peşinden giden ve durduran Gümrük Muhafaza Amiri Y.K. ve kamyon şoförü arasında yaşanan tartışmada, kamyon şoförü durdurulduğu alanda bulunan taşlarla güvenlik amirine ve aracına saldırdı. Çıkan arbede esnasında Gümrük muhafaza amiri yanına bulunan silahla havaya ateş ederken, kamyon sürücüsü çevredekilerinde müdahalesiyle olay yerinden ayrıldı. Yaşan silahlı kavganın polise bildirilmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Kavga esnasında Gemlik Gümrük Muhafaza amirinin yanı sıra kamyon şoförünün de yaralandığı öğrenilirken olaya Gemlik Asayiş Büro ekipleri de müdahale etti. İlk olarak olay yerinde inceleme yapılırken, tarafların ifadeleri de alındı. Meydana gelen kavga ile alakalı da soruşturma başlatıldı.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Gümrük Muhafaza Amiri’ne taşlı saldırı

Gümrük Muhafaza Amiri’ne taşlı saldırı