Güneydoğu'daki emniyet mensuplarına moral desteği

Güneydoğu'daki emniyet mensuplarına moral desteği

Kırşehir'de, iş adamları ve üniversite personeli, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan emniyet görevlilerine 15 binin üzerinde kumanya göndererek, Ramazan Bayramı öncesi moral verdi.

Kırşehir Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği öncülüğünde başlatılan çalışma ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan emniyet mensuplarına manevi destekte bulunmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak için büyük bölümü konserve ve vakumlanmış gıdadan oluşan 15 binin üzerinde kumanya temin edildi.

Her türlü ortam ve konumda yenilebilecek gıda malzemeleri hijyenik özelliklere sahip tırla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere ulaştırıldı.

Dernek Başkanı Ömer Çetiner, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2011 yılında kurulan derneğin, yöre halkı ve iş adamlarının desteği sayesinde düzenlediği etkinliklerle polisin yanında olduğunu söyledi.

Bu organizasyonla emniyet mensuplarına moral vermek istediklerini vurgulayan Çetiner, başta Kırşehir Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere iş adamları ve Ahi Evran Üniversitesi personelinin kendilerine katkı yaptığını belirtti.

Kentteki bir çok kişi ve kurumdan destek aldıklarını da dile getiren Çetiner, "Konserve, kavurma, et, çikolata, kek ve gofretten oluşan 15 binin üzerinde kumanya sağlık ve hijyen şartlarına uygun araçlarla bölgedeki illere ulaştırıldı. Biz, burada rahat uyurken onlar orada fedakarca terörle mücadele ediyor. Manevi olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." diye konuştu.