Bekir Dolu

Bekir Dolu

GÜRSEL TEKİN NE İÇİYOR

GÜRSEL TEKİN NE İÇİYOR

Hatırlayınız Lütfen Gürsel Tekin, 12 Haziran 2011 seçiminden önce bir televizyon programında " En az yüzde 40 ve üstü oy alırız!" deyince cümle âlem kendisine nereleriyle güleceğini şaşırmıştı.

Bu sefer de aynı Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce CHP liderliği yapan İnönü, Ecevit ve Baykal’dan daha güçlü bir lider olduğunu öne sürerek “ İddia ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra partide, en güçlü lider Sayın Kılıçdaroğlu’dur ” demiş

Deniz Baykal istifa ettikten sonra canlı yayında timsah gözyaşları dökerek “genel başkanım bizi bırakma” diye salya sümük ağladığından bu yana Kılıçdaroğlu’nda nasıl bir cevher zuhur etmişse artık.

Yürüyen merdivene tersten giren, kendisini seçmen yazdırmayı unutan, kurmaylarına bile hâkim olamayan Kılıçdaroğlu, nasıl birden bire güçlü bir lider oluvermiş. Hem de Atatürk’ten sonra en güçlü lider.

Kim bilir belki de reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek gündemde kalmaya çalışıyordur Sayın Gürsel Tekin. Tabi böyle desteksiz atınca da  ister istemez her kesimden insanımızın diline düşüyor. Buyrun die düşme örneklerine bir göz atalım:

   * Ne içiliyor bu CHP'de, söyleseler de biz de içsek.

   * Kılıçdaroğlu olsa olsa Erdal İnönü’den sonra en komik politikacı olur.

   * Atatürk’ten sonra en güçlü irade Osman Pamukoğlu’dur.

   * Kılıçdaroğlu'nun gücü heybetine yansımış zaten. Heheheyt.

   * Atatürk kim ki, Kılıçtaroğlu ancak Gandi ile kıyaslanabilir.

Görünen o ki; yukarıda birkaçını yazdığım tarzda ti’ye alınmayı, makaraya sarılmayı baştan göze alıyor Gürsel Bey. Bilinçli olarak donkişotluğa oynuyor. Lakin bilmeli ki CHP’de zıpçıktı donkişotluk mevki an itibariyle boş değildir. Kamer Genç tarafından deruhte edilmektedir.

GERGEDAN TABLET

Ev-iş arası arabada kısa süre radyo dinleme zevkimiz var(dı). Son zamanlarda hangi kanalı açarsanız karşınıza çıkan iğrenç GERGEDAN TABLET reklamları sayesinde artık radyo da dinleyemiyoruz.

Babacan kamyoncu ağzıyla konuşan, her halinden dolandırıcılık akan bir adam, ağzından tükürükler saçarak cinsel gücü artırdığını iddia ettiği bu ürünü hayâsızca pazarlıyor.

Söylendiğine göre boynu bükük erkek kalmayacakmış. Ürün bakanlık onaylı imiş. (Onay işinin aslı varsa o da ayrı bir rezalet) Ürünün yanında bir de bayan azdırıcı ilaç hediye ediliyormuş. “azdırıcı ilacı çaya, suya at, asla tadı bozulmaz, kadın anlamaz ama yüzde yüz etkili" diyerek bu ürünü rahatça ulusal radyolarda pazarlıyorlar.

İyi güzel de, gizlice kullanılacağı anlaşılan renksiz, kokusuz, tatsız bayan azdırıcı hangi amaçla kullanılacak? Amma yaptınız ha. Bu da soru mu şimdi. Gergedan tablet ile sınırsız güce ve donanıma kavuşan müşteriye bir de kadın lazım değil mi. Lazım. İşte bayan azdırıcı ilaç ta bu ihtiyaca cevap veriyor. Anahtar teslim hizmet yani.

Adamın kullandığı dini motifli dile mi kızsak, dolandırıcılığına mı kızsak, bu tür müptezelliklerin ulu orta radyoda yayınlanmasına mı kızsak, şaşırıp kalıyoruz. Neresinden tutarsan, elinde kalacak bir rezalet, bangır bangır yurdumun radyolarında.

Daha düne kadar evine götüreceği rakıyı gazeteye sarıp gizleyen anlayıştan nerelere geldik. Ankara’da bir Allah’ın kulu yok mu bu rezalete son verecek. Nasıl bir toplum olduk biz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Bekir Dolu Arşivi
SON YAZILAR