Gürün'de tayini çıkan kamu çalışanlarına iftar verildi

Gürün'de tayini çıkan kamu çalışanlarına iftar verildi

 Sivas'ın Gürün ilçesinde tayini çıkan kamu çalışanlarına iftar verildi.

İlçedeki bir restoranda organize edilen iftarda konuşan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, atamaların yeni dönemleri ve başlangıçları beraberinde getirdiğini ifade ederek, kamu çalışanlarına yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi de ilçeye hizmette bulunan kamu görevlilerine teşekkür ederek, "Gürün'deki görev süreleriniz boyunca birçok önemli başarıya imza atmış ve görevlerinizi en güzel şekilde tamamlamış bulunuyorsunuz. Burada göstermiş olduğunuz başarılara gittiğiniz yerlerde de devam edeceğinize inanıyor, tüm Gürün halkı adına sizlere hayırlı görevler diliyorum" diye konuştu.

Tayini çıkanlardan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Gül de 5 yıl görev yaptığı Gürün'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm kamu kurumlarının amirleriyle her zaman samimi bir çalışma ortamımız oldu" dedi.

Ataması yapılanlardan Hakim Funda Kesmen Özbey, Başkomiser Ramazan Sami Altınok ve Gürün Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Orhan Dinçer ise iftar için teşekkür etti.

İftara İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Cumhuriyet Savcısı Uğur Balcı ve diğer kurumların müdürleri katıldı.