Güzel hizmetlere imza atacağız

İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından verilen eğitim programında konuşan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “İnşallah bu dönemde de önceki yıllarda olduğu gibi başarılı bir ekip çalışması ile güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Güzel hizmetlere imza atacağız

İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından destek hizmetlerinin etkin bir biçimde yürütülmesi ve koordine edilmesi amacıyla eğitim programı düzenlendi. Hastane idari ve mali işler müdürleri ile birlikte hastanelerin ihale ve faturalandırma gibi birimlerinde görev yapan çalışanlarının katıldığı eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

guzel-hizmetlere-imza-atacagiz-2.jpg

‘SİZLERE ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR’

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştirerek çeşitli uyarılarda bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “2023 yılı hepimize hayırlı olsun. İnşallah bu dönemde de önceki yıllarda olduğu gibi başarılı bir ekip çalışması ile güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Satın alma, bütçe, maaş, bilgi sistemleri, ek ödemeler gibi hizmetlerin düzenli ve hatasız yapılması işleyiş açısından hayati öneme sahip. Bu nedenle hastanelerimizde, sağlık hizmetlerinin verimli bir şekilde sunulabilmesi adına sizlere çok önemli görevler düşüyor” dedi. Yapılan açılış konuşmasının ardından Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Ekizer ve birimde görev yapan uzmanlar tarafından ihale, doğrudan temin, maaş, bütçe planlama, EBYS, bilgi güvenliği gibi konu başlıkları altında interaktif bir şekilde sunumlar gerçekleştirildi.

guzel-hizmetlere-imza-atacagiz-3.jpg

Etiketler :