Hacı Ahmet Gedikli'nin cenaze namazı kılındı

Muradiye Vakfı kurucularından Hacı Gedikli vefat etti. Gedikli'nin cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Kurtulmuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacı Ahmet Gedikli'nin cenaze namazı kılındı

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden 85 yaşındaki Gedikli için öğle namazına müteakip Ankara Mahmut Sami Ramazanoğlu Külliyesinde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Kurtulmuş'un yanı sıra Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, CHP Milletvekili Sinan Aygün'ün de bulunduğu bazı milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Erdoğan, külliyeye gelişinde vakıf yöneticileri ve Gedikli'nin yakınlarınca karşılandı. Taziyelerini ileten Erdoğan, daha sonra öğle namazını kılmak için camiye geçti. Namazın ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Namaz sonrası Gedikli'nin naaşı omuzlarda cenaze aracına taşındı. Naaşa Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akdoğan ve Kurtulmuş da bir süre omuz verdi.