Hacı Ahmet Özdemir,"İnsanlığa ihanet ediyorlar”

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Adı evlilik olmayan bu tür birliktelik yaşayanlar insanlığa ihanet etmektedir. Öte yandan ele geçirdikleri belediyelerde; kamu imkanlarıyla, bu sapık ilişkileri teşvik edenlere de yazıklar olsun” dedi.
Hacı Ahmet Özdemir,"İnsanlığa ihanet ediyorlar”
CHP'li belediyelerin LGBT paylaşımına tepki gösteren AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Adı evlilik olmayan bu tür birliktelik yaşayanlar insanlığa ihanet etmektedir. Öte yandan ele geçirdikleri belediyelerde; kamu imkanlarıyla, bu sapık ilişkileri teşvik edenlere de yazıklar olsun” dedi.
 
haci-ahmet-simsek-001.jpg
 
 
Kadın ve erkeğin bir bütünün iki yarısı olduğunu ifade eden Hacı Ahmet Özdemir, “Erkek kadınla hayatını birleştirmeden, kadın da erkekle hayatını birleştirmeden yarımdır. Evlilikle beraber bu yarımın bütüne dönüştüğü ortaya çıkar. Allah, insan neslinin devamını bu akit sonucu oluşan evlilik kurumunun meyvesi olan çocuklar vasıtasıyla temin etmiştir. Allah’ın bu ilkelerine uyulduğu vakit insanlık rahat ve huzur bulmaktadır. İslamiyet’te ve Türk toplumunda İslamiyet’in öğretileri doğrultusunda insan iki cinse ayrılır. Birisi erkek, birisi kadın. İslam fıtrat dinidir, yani yaratılışa uygun dindir. Dolayısıyla ne Yahudilikteki gibi kadını aşağılama söz konusudur ne de Hristiyanlıktaki gibi bir Katolik nikahı yani; nikah kıyıldığında asla ayrılmamacasına bir birlikteliktir. İslamiyet’te cinsellik tabu değildir. İslamiyet, cinselliğin yaşanmasını nikah şartına bağlamıştır. Cinsler arasında da ayrıca bir cinsiyet ayrımına gitmemiştir. Ayetlerde; Mü’min erkekler, Mü’min kadınlar, Müslüman erkekler, Müslüman kadınlar olarak hep peşpeşe sıralanmıştır. Hiçbir mükellefiyette erkekle kadın arasında bir ayrım söz konusu değildir. Ne günahta ayrım söz konusudur ne de sevapta. Ama İslamiyet bir şeye çok önem vermiştir. Evlilik bir akitle gerçekleşir. Bu sözleşme ile evliliğin tesis edilmesine İslamiyet çok önem vermiştir. Bu anlamda aile ortaya çıkmıştır. Bunun ne kadar sağlıklı bir kurum olduğunu biz bugün gelişen dünyada daha net biçimde anlamaktayız” diye konuştu.
karanlik.jpg
 
“MİLLET İTTİFAKI’NIN KULAĞINI ÇINLATIYORUM”
 
LGBT paylaşımları nedeniyle CHP’li belediyelere tepki gösteren Özdemir, “Kadında kadınlık organı, erkekte erkeklik organı vardır. Ama hem kadında hem de erkekte aynı zamanda dışkılama organı vardır. Bu organ bir cinsellik yaşama organı değildir. Onun doğal olarak vücuttaki fonksiyonu bellidir. Bunu bir cinsellik organı gibi kullanmak hak ve yetkisine hiçbir insan sahip değildir. Dolaysıyla son dönemlerde Millet İttifakı adı altında bir araya gelen belediyelerin; İYİ Partililerin kulağını çınlatıyorum böyle diyerek. Saadet Partililerin kulağını çınlatıyorum böyle diyerek. Hatta; çoğunlukla Şafii ve Eşari seçmenin oyunu, dini bütün Kürtlerin oyunu alarak milletvekillerini meclise sokan HDP’nin ve bu HDP’ye destek veren inançlı seçmenin kulağını çınlatıyorum” dedi.
 
“İNSANLIĞA İHANET EDİYORLAR”
 
LGBT kuruluşlarının ve destek veren belediyelerin yaptıkları, ‘Sağlıklı zihinsel hayatımız’ başlıklı afişlerinde üç tane figürü yanyana görmeye başladık diyen Özdemir, “Birincisi erkekle kadın, bu olması gereken. İkincisi erkekle erkek, üçüncüsü ise kadınla kadın... Evlilik çok mukaddes bir kurumdur. Adı evlilik olmayan bu tür birliktelik yaşayanlar insanlığa ihanet etmektedir. Çünkü erkeğin erkekle yaptığı cinsel birleşmeden ki buna cinsel birleşme de denemez, nesil meydana gelmeyecektir. Belki bozulmuş fıtratın gereği, bir geçici zevk meydana gelecektir. Lezbiyenlik ise kadın kadına ilişkiyi tabir eden, batıda çıkmış olan bir durumdur. Bu tabirle de o afişlerde kadın kadına bir ilişki özentisi meydana getirildiğini görüyoruz. Bunlar insanlığa ihanet eden zümredir. Yazıklar olsun diyorum ben. Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede ve İslamiyet’e şehitler vermiş ecdadın torunlarının yaşadığı bir ülkede bozulma bu noktalara mı gelmeliydi?” şeklinde konuştu.
 
ahlaksizlar.jpg
“SİZİN YERİNİZ NERESİ?”
 
Sosyal medyada LGBT içerikli paylaşımlara destek veren belediyelerle ilgili konuşan Özdemir, “Bizim yöneticilerimiz ele geçirdikleri belediyelerde; devlet imkanlarıyla, kamu imkanlarıyla, bu sapık, karmaşık, çarpık ilişkilerle mücadele edip işi normal rayına oturtmaları gerekirken bu sapık ilişkileri mi teşvik edeceklerdi? Bunları sormak istiyorum. Ve Saadet Partililere diyorum ki; burada sizin yeriniz neresi? İYİ Partililere diyorum ki; burada sizin yeriniz neresi? HDP’ye oy veren o dini bütün Şafii Kürt seçmene soruyorum; sizin yeriniz burası mı?” şeklinde konuştu.
 
“İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VE CEDAW REVİZE EDİLEBİLİR”
 
İstanbul Sözleşmesi ve Cedaw Anlaşması hakkındaki eleştirilere cevap veren Özdemir, “Buralarda kastedilen şey, toplumsal cinsiyet ayrımcılığının önüne geçilmesidir. Maalesef bizim toplumumuzda da var. Kadın zina ettiği zaman cinayet konusu, erkek zina ettiği zaman elinin kiri. Biz, bu bakış açısını düzeltmek üzere bu anlaşmalara imza attık. Yani toplumdaki cinsiyet ayrımcılığını önlemek üzere biz bu anlaşmayı imzalamışız. Değilse, lezbiyenliği, homoseksüelliği, biseksüelliği, gaylığı onaylamak için imza atmış değiliz. Ama gerekirse İstanbul Sözleşmesi de yeniden değerlendirilir, Cedaw Sözleşmesi de yeniden değerlendirilir” dedi.
 
ahlaksiz.jpg
“İSLAM FITRAT DİNİDİR”
 
İslamiyet’in fıtrat dini olduğunu söyleyen Özdemir, “Dünya, emin olun önce Hristiyanların o taassubundan dolayı bekaret kemerine kadar gitti. Cinselliği tabu olarak gördü. Ondan sonra cinsel özgürlükler noktasına geldi. Ama ilerleyen süreçlerde bu açmazı da görecek ve tekrar iki aşırı uçta gezinmekten kendisini alıkoyamayacak, bekaret kemeri günlerine dönecektir. İslam fıtrat dinidir, biz orta yolu bulmuşuzdur. Cinsiyetlerin, cinselliğin, her şeyin yerli yerince hükümlerini içeren bir dine sahibiz. Bu dine sahip çıkalım. Zaten ecdadımız da böyle yapmış. Biz, Yahudi erkekleri gibi, orta çağda Hahamların kapılarının üzerinde sabahtan ilk kalktıklarında oraya bakıp okudukları gibi, ‘Allah’ım veya Tanrım veya Yahova; beni kadın olarak yaratmadığın için sana şükürler olsun’ demiyoruz. Ben erkek olarak yaratılmışım erkekliğimden çok memnunum. Kadın, kadın olarak yaratılmış kadınlığından çok memnun. Kadın olmak bir zul değil, erkek olmak bir zul değil. Bu cinsiyeti de zaten biz kendi tercihlerimizle belirlemiş değiliz. Allah bizi öyle yaratmış. Erkekle kadın arasında da sorumluluklar bakımından bir fark yok” şeklinde konuştu.
 
“GO HOME LGBT”
 
Bizim mahallemiz Müslüman mahallesi, biz Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız diyen Özdemir, “Kadını aşağılamadığımız gibi kadını kutsayan da bir yapıya sahip değiliz. ‘Kadın anadır, doğurgandır, o halde tanrıdır, yaradandır’ diyen sapık görüşler bizde revaç bulmaz. Biz kadını kadın olarak, anne olarak cenneti ayaklarının altına sermişiz. Baba duasını da Peygamber Efendimizin yine mübarek sözlerinde olduğu gibi ‘Bir Peygamber’in ümmetine olan duası’ değerinde görmüşüz. Babaya baba rolünü, anneye anne rolünü, evlada evlat rolünü, aileye de kendi rolünü biçen bir milletiz. Yıllarca böyle gelmişiz. Bizim batıdan ithal LGBT’ye ihtiyacımız yok. Biz onlara 1970’lerde sol ellerini yumruk yapıp havaya kaldırıp, sağ ellerini göğüslerine koyarak ‘Go home Amerika’ diyen, ama bugün Amerika’ya davetiye çıkaran siyasi anlayışın peşinden gidenler gibi yapmıyoruz. Biz sol elimizi de kaldırıyoruz, sağ elimizi de kaldırıyoruz gönlümüzü de işin içine koyuyoruz ve diyoruz ki ‘Go home LGBT’. LGBT’nin nereye kadar yolu varsa oraya gitsin ama bizden uzak dursun. Bizim gençliğimizle, bizim aile sistemimizle, bizim öz değerlerimizle uğraşmasınlar. Bizim mahallemiz Müslüman mahallesi, biz Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız” dedi.
SEYFULLAH KOYUNCU/ YENİ HABER GAZETESİ