Hacı Hasanbaşı Kur’an Kursu’nda akşam kursları başladı

Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek, bilenlerinde daha akıcı okumasını sağlamak amacıyla Hacı Hasanbaşı Kur’an Kursu tarafından düzenlenen akşam kurslarında yeni sezon başladı.
Hacı Hasanbaşı Kur’an Kursu’nda akşam kursları başladı

Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek, bilenlerinde daha akıcı okumasını sağlamak amacıyla Hacı Hasanbaşı Kur’an Kursu tarafından düzenlenen akşam kurslarında yeni sezon başladı. Kursların tamamen ücretsiz şekilde düzenlendiğini dile getiren Hacı Hasanbaşı Kur'an Kursu Yöneticisi Abdülkerim Yılmaz, “2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmek için 17 Eylül Salı günü akşam kursu açılış programını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Öğretmen, memur, esnaf, işçi vb. tüm meslek gruplarından onlarca insanımızın buradaki ortak noktası Kur’an’ı öğrenme aşkıdır. Gündüz iş mesaisinde olanlar akşamları Kur’an-ı Kerimi öğrenmek için buluşmaktadırlar. Hacı Hasanbaşı Kur’an Kursunun kapıları 7’den 70’e herkese açık ve ücretsizdir” ifadelerini kullandı.

abdulkerim-yilmaz-hacihasan-basi.jpg

BAY VE BAYANLARA KUR’AN HİZMETİ

Kurslarında gündüzleri bay ve bayanlara, akşamları da baylara hizmet verdiklerini belirten Abdülkerim Yılmaz, “Hacı Hasanbaşı Kur’an Kursu "Alo Kur’an Öğrenmek İstiyorum" projesi kapsamında; 2019–2020 eğitim ve öğretim yılında erkeklere yönelik akşam kursları Salı ve Cuma günleri 19.30- 22.45 saatleri arasında 17 sınıfta 17 öğretici ve yaklaşık 400 kursiyerimiz Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitim almaktadır. Hacı Hasan başı Kur’an Kursu programı gündüz bay ve bayanlara, akşam ise yalnızca baylara hizmet vermektedir. Kayıt için kursumuza 09.00 ila 17.00 saatlerinde bizzat gelerek veya 0332 351 45 30 nolu telefondan bizlere ulaşarak başvurabilirsiniz” diye konuştu.

hacihasanbasi-kuran-kursu-3.jpg