Hadim'den Halep'e yardım

Hadim ilçesinde Halepliler için toplanan yardımlar dualarla uğurlandı.
Hadim'den Halep'e yardım

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nın başlattığı “Sınırları Aşan Gençlik” yardım kampanyasına Hadimliler yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Hadim Gençlik Kolları’nın öncülüğünde toplanan yardımlar Hadim Belediye binasından kamyona yüklenerek dualarla uğurlandı.

Hadim Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı’nın da destek verdiği kampanyada toplanan gıda, bebek bakım ürünleri, ilaç, battaniye, giysi ve ayakkabı gibi yardımlar Suriye’nin Halep kentine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

AK Parti Hadim Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlediği Suriye’ye yardım kampanyasında bizde Hadim Gençlik Kolları olarak Suriye’deki zulme uğrayan ihtiyaç sahibi insanlara kuru gıda, battaniye, temizlik malzemesi gibi yardımları toplayıp gönderdik. Topladığımız bu yardımlarda Hadim Belediyemiz başta olmak üzere İlçe Teşkilat Başkanlığımız ve Kadın Kollarımızın da büyük emeği oldu. Bizler Hz. İbrahim’in Nemrut’un ateşinden çıktıktan sonra hicret ettiği Suriye’de ateşi söndüreceğiz. Mazlum coğrafyalara hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah yardımlarımız ihtiyaç sahibi mazlumlara ulaşır ve Cenab-ı Allah da yaptığımız yardımları kabul eder. Yardımda bulunan tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

hadim-1.jpg

KREŞ ÖĞRENCİLERİ KUMBARALARINI GETİRDİ

Hadim Merkez Kur’an Kursunda okul öncesi eğitim gören kreş öğrencileri de kampanyaya destek oldu. Kreşte eğitim gören 05-06 yaş grubu 10 öğrenci kampanya süresince Halep için düzenli olarak kumbarada para biriktirdi.  Minik öğrenciler harçlıklarını Suriye’deki kardeşlerine göndermek üzere kendi yaptıkları özel kumbarada toplamda 155 Lira biriktirerek kampanya sorumlusu Mehmet Demir’e teslim ettiler.