Haftalar sonra gelen puan!

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, yeni teknik direktörü Alper Avcı ile çıktığı ilk karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Tepecik deplasmanından son dakika golü yiyerek 1-1 berabere ayrılan yeşil-beyazlılar, gelecek adına umut verdi
Haftalar sonra gelen puan!

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta zorlu günler geçiren Anadolu Selçukspor, toparlanma sürecine girdi. Teknik direktör Cenk Özcan’ın gönderilmesinin ardından göreve gelen Alper Avcı, takıma ilk puanını kazandırdı. Ligin ikinci devresinde oynadığı 5 maçı da kaybeden Yavru Kartallar, Tepecik deplasmanından beraberlikle dönerek puanını 27’ye çıkardı ve haftalar boyu süren kötü gidişata bir nebze de olsun ‘dur’ dedi. Yükselme devrine geçmek isteyen temsilcimizde hafta sonu oynanacak Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıkları, bugün başlayacak.

GÜRBULAK, GOL HASRETİNE SON VERDİ
Anadolu Selçukspor’un genç orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak, uzun bir aradan sonra gol sevinci yaşadı.  Ligde son golünü deplasmanda oynanan ve 3-1 kaybedilen Sivas Belediyespor karşılaşmasında atan Gürbulak, tam 7 maç sonra meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu sezon ligdeki 3. golünü kaydeden Oğuz Gürbulak, takımını 1-0 öne geçirse de son dakika yenilen gole takım olarak engel olamadıkları için sahadan 1 puanla ayrıldılar. Yeni teknik direktörle forma rekabetine giren hücum oyuncularının, takımın yükselişe geçmesinde önemli rol oynamaları bekleniyor.
Yeni Haber