Haftanın panoraması, Konyaspor nasıl bitirdi?

Süper Lig'de 3.hafta 4 takımın bay maçları hariç sona erdi. Konyaspor'un açtığı perde, Alanya'da kapandı. 3 takımın kazandığı ve 16 golün atıldığı haftada Konyaspor aldığı ilk galibiyetle haftayı 4. sırada kapattı. Fenerbahçe haftanın lideri oldu.
Haftanın panoraması, Konyaspor nasıl bitirdi?

Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu 3. hafta mücadeleleri eksik karşılaşmalarla sona erdi. Avrupa'da mücadele eden 4 takımın bay geçtiği haftada 7 maç yapıldı. Geride kalan maçlarda 16 kez top ağlara gitti. 3 takımın kazandığı 3.hafta karşılaşmalarında 4 kez mücadelede eşitlik bozulmadı. Haftanın en heyecanlı karşılaşması Karadeniz'de oynandı. Rizespor, Trabzonspor'u 3-2 yendi.

konyaspor.jpg

KONYASPOR 4.SIRADA
Konyaspor ise yeni sezonda ilk galibiyetini aldı. İlk iki maçından beraberlik ayrılan Aleksandar Stanojevic'in öğrencileri sahasında Gaziantep FK'yı Guilherme ve Muric'in golleriyle 2-0 geçti.Anadolu Kartalı bu skorla 5 maç aranın ardından galibiyet alırken, sahasında 4 ay sonra 3 puan kazandı. Konyaspor 3. hafta geride kalırken puanını 5'e çıkardı. Yeşil beyazlılar haftaya Başakşehir ile oynayacak.

super-lig.png

İstanbulspor-Galatasaray, Fenerbahçe-RAMS Başakşehir FK ve Yukatel Adana Demirspor-Beşiktaş müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir. Müsabakaların gün ve saatleri daha sonra ilan edilecektir.

 Muhabir
Etiketler :