Haftanın panoraması, Konyaspor'da son durum!

Trendyol Süper Lig 19. Hafta karşılaşmaları Pazar günkü maçların ardından sona erdi. 8 takımın 3 puan ile ayrıldığı haftada Anadolu Kartalı deplasmanda Galatasaray’a yenildi. İstanbul’da kampta olan TÜMOSAN Konyaspor, Çarşamba günü Fenerbahçe deplasmanında mücadele verecek.
Haftanın panoraması, Konyaspor'da son durum!

Süper Lig’de 19. Hafta karşılaşmaları Galatasaray-Konyaspor mücadelesi ile sona erdi. 19:00’da başlayan karşılaşmayı sarı kırmızılılar 3-0 yendi. Geride kalan haftada 25 kez top ağlara gitti. İki maçta eşitlik bozulmazken, 8 takım 3 puanı hanesine yazdırdı. Haftanın en heyecanlı maçında Gaziantep FK 76. Dakikaya 2-0 önde girerken, Pendikspor son dakikalarda goller buldu. Müsabaka 2-2 tamamlandı.

haftanin-panoramasi-1.jpg


2024 İYİ BAŞLAMADI

Ocak ayına İstanbul fikstüre ile merhaba diyen Konyaspor ilk maçında istediği sonucu alamadı. Maçta son yarım saatte gelen gollerle teslim olan Anadolu Kartalı haftayı 18 puanla ateş hattının üstünde kapattı. Yeşil beyazlılarda Galatasaray maçı öncesi Sokol ve Bernardoni kadro dışı bırakıldı. İki oyuncunun affedilmesi beklenmiyor. Konyaspor Çarşamba günü Fenerbahçe’ye konuk olacak.

haftanin-panoramasi-2.jpg

KONYASPOR 16. SIRADA

Zirvede amansız takip devam ediyor. Fenerbahçe , İstanbulspor’u 5-1 ile geçerken, Galatasaray sahasında Konyaspor’u 3-0 yendi ve zirve takibini bırakmadı. Samsunspor aldığı 3 puanla haftalar sonra nefes aldı. İstanbulspor, Pendikspor ve Fatih Karagümrük için işler iyi gitmiyor. Konyaspor ise deplasmanda aldığı yenilgiyle puanını arttıramadı. Anadolu Kartalı 18 puan ile 16. Sırada yerini aldı.

 Muhabir
Etiketler :