"Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık"

Konyasporlu futbolcular Ömer Ali Şahiner, Halil İbrahim Sönmez ve Jens Jonsson, Fenerbahçe karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını ve Bursaspor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söylediler.
"Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık"

Konyasporlu futbolcuların görüşleri şöyle

ÖMER ALİ ŞAHİNER: "18 MAÇLIK İÇ SAHA YENİLMEZLİK SERİMİZİ KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

"Maçın başında sahada bizimde beklediğimiz Fenerbahçe oyunu vardı. Son haftalarda sıkıntılı sonuçlar almışlardı. Üzerimize gelmeye başladılar. Bizde o anlamda sertlik gösteremedik ve karşılık veremedik. Penaltıdan sonra 30.dakikadan itibaren yavaş yavaş oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. İkinci yarı ile birlikte Fenerbahçe kalesinde pozisyonlar aramaya başladık. Fakat ileride hücum hattında birkaç pozisyon dışında üretken olamadık. Bir de penalltı pozisyonumuz var. Orada Bülent Yıldırım penaltıyı verecekti ama nedendir bilmiyorum yardımcı hakem Cem Satman vazgeçirdi. Bizim adımıza önemli bir andı. Orada skoru alabilseydik daha farklı da olabilirdi. Sonuç olarak mağlup olduk. Kendi sahamızda 18 maçtır yenilmiyorduk. Üzüldüğümüz en büyük taraf orası. Taraftarımızın desteği ve gücüyle birlikte burada çok iyi maçlar çıkardık. Bu maç için yine onlara teşekkür ediyoruz. Bizi yine son ana kadar desteklediler. Hepsinin yüreğine sağlık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu maçtan çıkartacağımız dersler var. Bursaspor maçından alacağımız galibiyetle bu mağlubiyeti unuttururuz."

JENS JONSSON: "GOL BULAMAYINCA BU TÜR YENİLGİLER KAÇINILMAZ OLUYOR"

"Kafa kafaya oynadığımız bir maçtı. Penaltı dışında rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Ama Fenerbahçe gibi güçlü takımlara karşı oyunda gol bulamayınca da böyle mağlubiyetler geliyor."

HALİL İBRAHİM SÖNMEZ: "BURSASPOR MAÇINI KAZANARAK KAYBETTİĞİMİZ 3 PUANI TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ"

"Bizim için zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Özellikle rakibin durumundan dolayı. Sahaya kazanmak için çıktık. Kora kor bir mücadele vardı. İki taraf içinde pozisyonların az olacağını biliyorduk. Yediğimiz penaltı golünden sonra 1-0 mağlup duruma düştük. Sonrasında çok çabaladık. Verilmeyen iki penaltımız var. Yüzde yüz penaltı. İçeride de izledik. Bu gibi ortamlarda yaşananları biliyoruz. Fenerbahçe'nin böyle şeylere ihtiyacının olmadığını düşünüyorum. Hakemin gözünden kaçırdığını ve kesinlikle art niyetli olmadığını düşünüyorum. Üç puanı kaybettik. Önümüzde Bursaspor maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Artık lige psikolojik olarak bir an önce dönmemiz gerekiyor. Umarım Bursaspor maçını kazanarak kaybettiğimiz 3 puanı telafi ederiz."