HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Türkiye teröre karşı tek yürek”

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Türkiye'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonunun...
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Türkiye teröre karşı tek yürek”

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Türkiye'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonunun ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek. "Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele için tek yürek oldu. Operasyonun başarıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. Operasyona katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarının Allah yardımcısı olsun" dedi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Türkiye'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Türkiye'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonunun ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele için tek yürek oldu. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini tehdit eden bütün terör örgütlerine gereken cevabın en sert şekilde verileceğine inancımız tamdır. HAK-İŞ olarak, bundan önce olduğu gibi bugün de bundan sonra da devletimizin terörizmle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz."

Zeytin Dalı Operasyonu'nun başarıyla sonuçlanmasını, terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye, bir bölge ve dünya umut ettiğini dile getiren Arslan, "İnsanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak bir araya gelmesini ve teröre karşı ortak tavır almasını istiyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Zeytin Dalı operasyonunun başarıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. Operasyona katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarının Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duaları, Zeytin Dalı operasyonuna katılan evlatlarımızla ve terörizmle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizle beraberdir. Zeytin Dalı operasyonuna katılan askerlerimizin sağlık ve güvenlik içerisinde ülkemize dönmeleri en büyük arzumuzdur" açıklamasında bulundu.

İHA