Hakan Şükür hakkında hukuki süreç başladı

Hakan Şükür hakkında hukuki süreç başladı

Galatasaray Kulübü Kongre üyesi ve Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz geçtiğimiz gün yaptığı "Hakan Şükür'ün Galatasaray'la tüm bağlantısı kesilsin" açıklamasının büyük ilgi gördüğünü ve kendisinin de avukatı aracılığıyla hukuki süreci başlattığını söyledi.

 

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Sıtkı Korkmaz, Hakan Şükür’ün, Galatasaray kongre üyeliğinden atılması ve sarı kırmızılı takımla tüm bağlantısının kesilmesi gerektiğini söyleyerek, "15 Temmuz’dan beri ülke olarak sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Günlerdir bütün Türkiye ayakta. Başkomutanın emriyle meydanlara çıkarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bireysel olarak da herkesin bu konu hakkında duyarlı olmasını istiyorum. Hakan Şükür’ün bu kulübün içinde barındırılmaması gerektiğini düşündüm. Hakan Şükür'ün Galatasaray’la tüm bağlantılarının kesilmesi gerekir. Maalesef kendisi halen Galatasaray Kulübü’nün kongre üyesi. Bugün sabah da Galatasaray’ın tüzüğü gereği avukatımla gerekli yollarda hukuki başvuruyu yaptık. Top kulübümüzde artık." ifadelerini kullandı.

TARAFTARDAN DESTEK GELDİ

Hakan Şükür konusunda yaptığı açıklamalarının Türkiye'de yoğun ilgi gördüğünü ve Galatasaray taraftarının kendisini desteklemesinin sevindirici olduğunu kaydeden Korkmaz, "Ülkenin bu konu üzerinde yoğunlaşması hoşuma gitti. Millet, iradesini 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanlarda gösteriyor. Hakan Şükür’ün ihracı konusunun Türkiye’de rağbet görmesi güzel oldu. Umarım o şahsın kulübümüzle bütün bağlantısı kesilir" şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ