Hakkari şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyindeki Kanireş bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 28 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Eren Çelik,...
Hakkari şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyindeki Kanireş bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 28 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Eren Çelik, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesi yakınında, Irak'ın kuzeyindeki Kanireş bölgesinde bulunan Çamtepe'de terör örgütü mensuplarının tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden Piyade Sözleşmeli Er Eren Çelik, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri ile askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Kent protokolü, Çelik'in 6 ay önce evlendiği eşi Meltem'e, annesi Hafize ve babası Yunus'a başsağlığı diledi. Şehidin annesi Hafize ile eşi Meltem, tabutun başına gelerek gözyaşı döktü. Anne Hafize Çelik oğlu için ağıt yakarken, eşi "Söz vermişti gittiği yere beni de götürecekti, beni tek bıraktı" diye feryat etti. Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çelik'in cenazesi Ceyhan ilçesine bağlı Soysalı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA