Halk Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne akın ediyor

İstanbul ve Ankara'da FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi üzerine destek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan vatandaşların bekleyişi sürüyor.
Halk Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne akın ediyor

İstanbul ve Ankara'da FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi üzerine destek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan vatandaşlar, üzerlerinden geçen helikopterlere ateş ederek tepki gösteriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümete destek vermek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında toplanan vatandaşların bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, belediye otobüsleriyle Külliye'ye gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar üzerlerinden geçen helikopterlere ateş ediyor, tekbir getirerek tepki gösteriyor.

Bu arada, Külliye'de toplanan vatandaşlar, bölgeye gelen TOMA ve polis araçları ile ambulansları alkışlarla karşıladı. TOMA'lardaki polisler de vatandaşların desteğine teşekkür anonslarıyla karşılık verdi.

Bazı vatandaşlar da Külliye'ye daha yakın noktalara yürümeye başladı. Külliye'nin giriş kapılarına yakın bölgelerde bekleyen polisler, vatandaşları "milletin evine hoş geldiniz" diyerek karşıladı.