Hamdi Demir: Başkanlık değil hizmetkârlık yapacağız

Konya Bakkallar Bayiler ve Kuruyemişçiler Odası Başkan Adayı Hamdi Demir, Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu'nu ziyaret etti.
Hamdi Demir: Başkanlık değil hizmetkârlık yapacağız

Adaylık sürecinde esnafların sorunlarını dinlediklerini ve başkan olmaları takdirde bunlara çözüm üreteceklerini dile getiren Demir, "Başkanlık değil, hizmetkârlık yapmaya talip olduk. Üyelerimizin birçok problemi var. Suriyeliler problemi, vergiyle alakalı problemler, büyük marketlerle alakalı sıkıntılarımız var. Biz bunları elimizden geldiğince çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Odaya geldiğimizde elimizde sihirli değnek olmayacak ama esnafın sözcüsü olacağız. Esnafla gerekli kurumlar arasında köprü vazifesi kurarak çalışacağız. Oda ile esnaf arasında baya bir soğukluk var. Fark açılmış. Üyelerimiz çarşıya gelse dahi kendilerine sahip çıkılmadığından dolayı odaya uğramıyor. Cenazelerinde, düğünlerinde bir araya gelerek onlara destek çıkmaya çalışacağız. Oda olarak açıklarımızı kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

baskanlik.jpg

Demir, başkanlık seçiminin 11 Şubat Pazar Günü Saat 10.00'da Dedeman Otel'de yapılacağını belirterek seçime bütün esnafı davet etti. Lokman Koyuncuoğlu da başkanlık seçiminde Hamdi Demir'e başarılar diledi. Konya Bakkallar Bayiler ve Kuruyemişçiler Odası Başkan Adayı Hamdi Demir'in yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor: Şuayip İlicepınar, Ramazan Doğan, Ahmet Bozdemir, Sami Kaya, Hâkim Dayan, Mevlüt Köse.

ziyaret-016.jpg

KAYNAK: HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER