Hançerli, Davutoğlu'na o projeyi anlattı

Hançerli, Davutoğlu'na o projeyi anlattı

Konya'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karatay Belediyesi'ni ziyaret etti. Davutoğlu burada Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Başkan Hançerli'den bilgi aldı. 

Konya'ya gelen Başbakan Davutoğlu'nun Mevlana Türbesi'ni ziyaret ettikten sonraki durağı Karatay Belediyesi oldu.

Başbakan Davutoğlu'na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Başbakanlık Siyasi Başdanışmanı Mustafa Elitaş, Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve milletvekilleri eşlik etti.

Ziyarette Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ilçeye yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na brifing verdi. Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili de bir sunum yapan Başkan Hançerli, geleceğe daha güzel bir Karatay bırakmayı hedeflediklerini belirtti.


Hançerli, köklü bir geçmişe sahip Karatay'ın ve Konya'nın hükümet ve yerel yönetim arasındaki uyumlu çalışma sayesinde her alanda sürekli geliştiğini söyleyerek, ziyaretinden dolayı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da Konya'nın gelişmesi ve kalkınması için her zaman desteklerinin devam edeceğini belirtti.