Hançerli'den 2014-2015 eğitim öğretim mesajı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.
Hançerli'den 2014-2015 eğitim öğretim mesajı

Başkan Mehmet Hançerli mesajında; belediye olarak eğitime her zaman destek olduklarını ifade ederek, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Karatay'da eğitim kalitesinin üst seviyelere gelmesini arzu ettiklerini dile getiren Hançerli, okulların fiziki durumunu daha yüksek seviyelere taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Karatay’a 5 okulu belediye imkanları ile 10 okulu da İl Genel Meclisi ile birlikte ilçeye kazandırdıklarını belirten Başkan Hançerli, amaçlarının ilçe genelinde tekli eğitime geçmiş okullar oluşturmak olduğunu ifade etti. Eğitime yapılan yatırımların Karatay’ın geleceğine bırakılacak en güzel miras olduğunu belirten Hançerli, son 10 yılda Karatay'a 170 derslik, 3 anaokulu, 5 spor salonu, 2 suni çim saha olmak üzere toplamda 25 tesis kazandırdıklarını vurguladı.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli öğretmen ve öğrencilerin 2014-2015 eğitim- öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek her zaman eğitim ve eğitimcinin yanında olduklarını belirtti. Yeni eğitim öğretim yılında da Karatay Belediyesi olarak eğitim adına üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydeden Başkan Hançerli, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şartlar altında eğitim almaları için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.