Hande Erçel’in paylaşımı tepki çekti

Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Finali maçı, Atatürk üzerinden çıkarılan provokasyon nedeniyle iptal edildi. Tartışmalı iddiaların ardından bazı ünlüler sınırları aşan paylaşımlarda bulundu. Bu isimlerden biri olan Hande Erçel, yaptığı paylaşımla Arap takipçilerinden büyük tepki aldı.
Hande Erçel’in paylaşımı tepki çekti

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa Finali’nin iptal olmasının ardından bazı ünlüler sosyal medyada paylaşım yaptı. Bu ünlülerden birisi de Hande Erçel’di. Fazlasıyla Arap takipçisi olan ve seveni olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafı paylaştı ve şunları söyledi: ‘Fikrin fikrimizdir, yolun yolumuzdur Atam.”

hande-ercelin-paylasimi-tepki-cekti.jpg

VATAN KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Araplardan tepki alan Erçel, bir tepki de reklam yüzü olduğu Arap markası olan Laverne’den yedi. Erçel ile anlaşmalarını feshettiklerini belirten marka, “En kolay kararlar vatanla ilgili alınan kararlardır ve vatan kırmızı çizgimiz olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi” ifadelerini kullandı.

hande-ercelin-paylasimi-tepki-cekti-001.jpg

SOSYAL MEDYADA TOPA TUTTULAR

Disney Plus’un Atatürk dizisi ile ilgili aldığı kararın ardından tepkiler çığ gibi büyürken, seçim döneminde gündemden düşmeyen ünlülerin sessizliği vatandaşın tepkisini çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları, Disney Plus’a tepki vermeyen ünlüleri adeta topa tutmuştu. Aslı Enver, Eda Ece, Halit Ergenç, Tarkan, Cem Yılmaz, Hande Erçel, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz gibi birçok isime tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, “İşinize gelince Atatürk’ün arkasına sığınıyorsunuz, seçim döneminde bir ton caka sattınız, depremzedelere hakaret ettiniz. Şimdi bir paylaşım yapmaktan acizsiniz, ne oldu?” şeklinde tepkilerini göstermişlerdi. Bazı ünlü ve fenomen isimler sonradan “Gündeme hakim değildim” şeklinde paylaşım yaparak Disney Plus’u kınasalar da gösterilen tepkilerden kaçamamışlardı. Aynı isimlerin bu defa Suudi Arabistan’a tepki gösterirmiş gibi yapması kamuoyunun dikkatini çekerken, ‘para için Atatürk sevgisi’ yorumları yapıldı.

hande-ercelin-paylasimi-tepki-cekti-002.jpg

Etiketler :