Hangi ağrıya hangi taş iyi geliyor? Kalkan vazifesi görüyor!

Günümüz çağının metropolleşme ve şehirleşme nedeniyle insanlarda oluşan negatif enerji, agresiflik, fevrilik, ani parlamalar gibi anksiyeteye sebebiyet verecek haller gibi durumların artması nedeniyle kişiler çeşitli taşlardan yapılan takılara merak salmış durumda.
Hangi ağrıya hangi taş iyi geliyor? Kalkan vazifesi görüyor!

Aslında bu oluşumun pek de yeni olduğu söylenemez. Doğal taşlar on bin yıllık bir uzmanlığın izlerini taşımaktadır. Günümüzde hala aktif olan ve tarihi M.Ö. 2000’li yıllara dayanan birçok antik taş ocağı bulunmaktadır. Bu taşlar Roma döneminden beri lüksün ve ince zevkin tanımı olmuştur. Kur’an-ı Kerim, Rahman suresinin 21, 22, 23 ve 24. ayetlerinde üç çeşit taştan açıkça söz eder.

asaf-dogal-tas-4.jpg

İnci, Mercan ve Yakut. Genellikle süs takısı olarak kullanılan bu üç materyale taş deyip geçeriz. Ama bu doğal taşların faydaları saymakla bitmez. Özellikle Peygamber Efendimizin (s.a.v.) kullandığı taş olarak bilinen akik taşı doğada sıklıkla karşılaşılan ve pek çok çeşidi olan bir taştır. Akik taşı yapısı itibariyle göze hoş gelen ve şifalı bir taştır.

asaf-dogal-tas-1.jpg

Size değer en özel en güzel doğal taş bileklik modelleri…..

asaf-dogal-tas-3.jpg

Kişilik analizine göre hazırlanan özel takılar müşterilerin ilgisini çekmekte. Bakır Bileklik Takmanın Faydaları; Vücudun bakır minerali eksikliğini karşılamaktadır. Bilek, kol, bacak, baş ve eklem ağrıları konusunda çok etkilidir.

2f995bd0-e922-4383-a53f-2e0af8d593d5.jpg

Alyuvarların oluşumuna katkı sağlar. Nazar da koruyucu kalkan vazifesi görür. Güçlü bir iletken olduğu için bedendeki negatif elektriği toplar ve gün içinde 5-10 dakika toprağa koymanız durumunda bu negatif elektriği toprağa verir. Yel ve kulunç ağrılarını dindirir. Konsantrasyon gücünü arttırır. Saç ve deri sağlığı için fayda sağlar. Ruhunuza ve mental sağlığınıza iyi gelecek taşlar..

Etiketler :