'Harika bir çalışma olmuş'

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı hakkında, "Dakika dakika o gün ne olmuş, belgesi, fotoğrafı, içeriğiyle beraber harika bir çalışma olmuş." dedi.
'Harika bir çalışma olmuş'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan, darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin olay anındaki fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Dakika dakika o gün ne olmuş, bunun belgesi, fotoğrafı, içeriğiyle beraber harika bir çalışma olmuş. Emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ediyorum, Genel Müdüründen en alt birimine kadar." dedi.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının darbe sürecindeki tavrıyla, gurur duydukları kurumların başında geldiğini söyledi.

Kurumun o akşamki duruşunun, sonraki haber tarzının, en sonunda da kendilerine hediye ettiği bültenin önemli olduğuna işaret eden Turan, şöyle konuştu:

"Dakika dakika o gün ne olmuş, bunun belgesi, fotoğrafı, içeriğiyle beraber harika bir çalışma olmuş. Emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ediyorum, Genel Müdüründen en alt birimine kadar. Çünkü dik duran, doğru duran, insanlara, kurumlara, her zaman ihtiyacımız var. Yoksa rüzgara göre yer alan, tavır belirleyen kurumlar, bu ülkenin maalesef hep sıkıntı doğuran kurumları olmuştur. Ancak Anadolu Ajansı ilk günden beri milli iradenin yanında yer aldı. Bununla ilgili de hakkını verdi görevinin. Hem o akşam hem sonraki süreçlerde gördüğünüz gibi bu belgeyle beraber bunu tescillemiş oldu. Tekrar kutluyorum arkadaşlarımızı."

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da kitabı "güzel bir çalışma" olarak değerlendirdi.