Hasan Angı: AK Parti Türkiye’yi geleceğe taşıyacak

İktidar partisi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi olarak Türkiye’yi geleceğe taşıyacaklarını belirten AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Bu coşkuyu araçlarıyla, meydana gelerek her türlü gösteriyle yaşatan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.
Hasan Angı: AK Parti Türkiye’yi geleceğe taşıyacak

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Her şeyden önce yüce Rabbime hamd ediyorum. Birazdan zor ve çetin süreci geride bırakmış oluyoruz. Sandıklar yüzde 90’lara kadar açıldı. İnşallah önümüzdeki birkaç saat içinde yüzde 100 olacak. Şuanda milletin adamını Cumhurbaşkanı olarak seçtiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sevgili kardeşlerim, bu sizin eseriniz. Bu aziz milletimizin eseri. Bu yolda hep birlikte koştuk, hep birlikte coştuk. Milletimizde sandıkta bize bu anı yaşattı. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, bu davaya gönül vermiş tüm hemşerilerimize, emniyet teşkilatımıza, polisimize, jandarmamıza, seçim kurulunda görev yapan kardeşlerimize velhasıl aziz milletimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

KONYA’DAN BÜYÜK DESTEK

Türkiye’nin, yeni bir döneme şahlandığını vurgulayan Angı, “Aziz milletimiz AK Parti’ye yürü dedi. İnşallah meclis çoğunluğunu da açılacak sandıklarla tekrar sağlamış olacağız. Konya olarak Cumhurbaşkanımıza yüzde 74 buçukluk destek, Türkiye’de önemli bir destek. Partimize olan yaklaşık yüzde 60’lık destekle de şuanda 10 milletvekilini çıkarıyor gözüküyoruz. İnşallah ilerleyen saatlerde bu 11’e çıkar. Arzumuz 15’ti. Ama milletimiz bu şekilde karar verdi. Onun için yine teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlere rağmen, Türkiye emin adımlarla 2023’e, 2053’e ve 2071’e yürüyecek. Kim kiminle ittifak etti, tarih bu notu düştü. Bu dönemde söylenenler ve ortaya konan tavırlar tarihte yerini aldı. Bu ülkenin iktidar partisi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi olarak bize düşen, bu memleketi geleceğe taşımak. Şuanda bu coşkuyu araçlarıyla, bu meydana gelerek her türlü gösteriyle yaşayan, yaşatan tüm siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah daha genişini saat 23.00’da Kılıçarslan Kent Meydanı’nda yaşayacağız. Bu coşkuyu hep birlikte hak ettik. Milletimiz adına, geleceğimiz adına, bize umut bağlayan tüm mazlum coğrafyalar adına, bu coğrafya ve tablo tüm dünyada ilgiyle izleniyor. Konya olarak da hem Cumhurbaşkanımıza hem partimize bu büyük desteği verdiği için ne kadar coşsa azdır. Allah hepinizden razı olsun.” İfadelerini kullandı.

“BUGÜNKÜ BAYRAMIN MÜJDESİNİ VERDİNİZ”

Yaklaşık 45 gündür gece-gündüz demeden meydanlarda hep birlikte seçim çalışması yapıldığının altını çizen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu çalışmalarda hep bizi sevgiyle, muhabbetle kucakladınız.  Adeta bugün ki bayramın müjdesini verdiniz. Bugün Konya Türkiye’de büyük şehirler içerisinde Cumhurbaşkanımıza en büyük destek veren iki ilden birisi olmuştur. Allah’a hamd ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bugün bu coşku sadece Konya’da yaşanmıyor. Sadece İstanbul’da yaşanmıyor. Sadece Ankara’da, Hakkâri’de, Şırnak’ta yaşanmıyor. Kudüs’te yaşanıyor. Sudan’da yaşanıyor. Somali’de yaşanıyor. Tüm ümmetin bulunduğu coğrafyada inanın bu bayram coşkusu var. Bunu sağlayan Konyalılara sonsuz teşekkür ediyoruz. Konya her zaman olduğu gibi yine reisine yine Ak Partisine sahip çıktı. Size ne kadar teşekkür etsek, size ne kadar teşekkür etsek bunun karşılığını sağlamış olamayız. Tekrar Allah hepinizden razı olsun. İnşallah kutlamalara Kılıçarslan Meydanı’nda devam edeceğiz. Tekrar hem seçim süreci boyunca hem de sandıkta verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ak-parti-turkiye’yi-gelecege-tasiyacak”-(1).png

“ak-parti-turkiye’yi-gelecege-tasiyacak”-(2).png

“ak-parti-turkiye’yi-gelecege-tasiyacak”-(3).png

“ak-parti-turkiye’yi-gelecege-tasiyacak”-(5).png

“ak-parti-turkiye’yi-gelecege-tasiyacak”-(6).png

YİĞİT BERKAY ÇOPUR / YENİ HABER GAZETESİ