Hasan türkü söyledi Başkan Tutal ritim tuttu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Alaylar 1 Mahallesi Eti Lojmanlarında oturan engelli kardeşimiz Ali Bakım ve ailesini ziyaret etti.
Hasan türkü söyledi Başkan Tutal ritim tuttu

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Ali Bakım, Başkan Tutal’a en sevdiği parçayı seslendirdi.

 

Seydişehir Özel İş Okulunda eğitim gören Bakım’ın hobilerinin müzik dinlemek ve bilgisayarda oyun oynamak olduğunu öğrenen Başkan Tutal, Hasan’dan bir parça söylemesinin istedi.

En sevdiği şarkıyı söylemek için odasından müzik çalar’ını getirerek İlle de Sen parçasını seslendiren Hasan’a, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da tempo tutarak eşlik etti.

 

Hasan Bakım’ı makamına davet eden Başkan Tutal;” Sen isteyince haber verirsen biz sana araç gönderir ve seni okuldan aldırtırım. Beraber çay, kahve içeriz sohbet ederiz “dedi.

 

Ben gelmek isterim ama müdür izin vermez diyen Hasan’ın Belediye gelebilmesi için Başkan Tutal okul yönetimini arayarak izin istedi.  Başkan Tutal’ın okul müdüründen izin aldığını öğrenen Hasan kahkahalar atarak çok mutlu oldu. Başkan Tutal’a teşekkür etti.

Anne Emine Bakım,"Başkanım Hasan’ı çok mutlu ettiniz. Allah sizden razı olsun. Şimdi kardeşlerine eve geldikleri zaman sizin onu ziyaret ettiğini söyleyerek sevincini paylaşacak. Sizlere çok teşekkür ederim. “dedi.