Hastanede terör propagandasına vatandaştan tepki

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servis bölümünde terör propagandası yapan terör yandaşlarına vatandaştan tepki geldi.
Hastanede terör propagandasına vatandaştan tepki

Edinilen bilgiye göre,  adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütünün arananlar listesinde olup başlarına ödül konulan ve Adıyaman kırsalında oldukları belirtilen 5 kişilik terörist listesi Adıyaman’ın birçok noktasına asıldı. Adıyaman eğitim ve AraştırmaHastanesi Çocuk Acil Servisbölümüne de asılan listeyi fark eden isimleri öğrenilemeyen birinin Adıyamanlı diğerinin ise  Fransa uyruklu olduğu öğrenilen 2 genç kız, asılan afişleri yırtarak, “Bunlar terörist değil asıl teröristler sizlersiniz” şeklinde bağırmaları üzerine bir anda gergin dolu dakikalar yaşandı.

ŞEHİDİN AĞABEYİ TEPKİ GÖSTERDİ

Çocuk acil serviste terör propagandası yapan 2 genç kız ile vatandaşlar arasında yaşanan gerginliğe  Mardin'in  Nusaybin ilçesinde, terör örgütü  PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü  Ankara  GATA'da şehit olan  Jandarma Uzman Çavuş Turan Çelik'in ağabeyi olduğu öğrenilen E.Ç. de dahil oldu.

2 HAİNİ POLİS GÖZALTINA ALDI

Gerginliğin üst seviyeye çıktığı acil serviste bazı vatandaşlar terör propagandası yapan her iki genç kızı linç etmek isterken olay yerine TEM Şubesi’ne bağlı ekipler sevk edildi. Polis ekipleri terör propagandası yapan her iki genç kızı gözaltına alıp vatandaşları sakinleştirdi. Gözaltına alınan 2 şahıs sorgulanmak üzere Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürüldü