Alper Doğan

Alper Doğan

HAYIR diyelim mi, Canlarım benim…..

HAYIR diyelim mi, Canlarım benim…..

Şimdi HAYIR diyorlar, desinler, diyebilirler, diyecekler……..

Yahu burada bir sorun yok zaten bırakın desinler,

Bırakın …… yesinler,

ama Kaos,

ama Terör,

ama Kargaşa,

ama İstikrarsızlık,

ama İçsavaş,

ama Bölünme,

ama Ötekileştirme,

ama Toplum Vicdanı

ama Ayrışma,              

ama Hapis-Kan-Gözyaşı-Cinayet-Faili Meçhul-Provokasyon-Manipülasyon…….

Ama……………… yok ya !

EVET çıkarsa bunlar mı olacakmış ve bunları EVETçiler mi yapacakmış ???

Hadi LENNNNN……………

Bunları demesinler, diyemezler, dedirtmeyiz !

Hele ki O malum güruh var ya, onlar bıraksıınlar bunu son söyleyecekler olmayı, bunları hiç diyemezler, ÇÜNKÜ onların yatacak yeri yok !

Pardon bu dünya da Rezidıns’ları bile var hem de bol miktar da………  

 

(Kafa karıştıralım mı biraz)

 

Belki, Atatürk’ümüzün Askerleri gençlerimiz, Feysbuk, Twitır, İnstagram, Snepçet, KendiKraşSaga-Poker Kristal oynarken bunları “görememiş-duyamamış-araştıramamış” olabilirler !

Mesıncır’da GörlFrend’iyle takılırken ilgilenememiş, Laik ve Ateşli Geceler’de Hayneken çekerken kaçırmış olabilirler !

Rock’n Coke çiftliklerinde Solcu ve Rakçı oldunuz da bişiy mi dedik, engelleyen de yok, herşey kuuuull ama canım kardeşlerim “azıcık” da ülkenize-milletinize  ses verin yahu…….demeyecekmiyiz ?

Hele de, Ülkesinin yakın tarihiyle azbuçuk ilgilenmiş, birkaç KÜÇÜK İhtilal devirmiş, benim gibi ailesinden şehitler vermiş, ailesinin-babasının tüm malvarlıklarına el konulmuş, İnsanlara bunları söylemeyin ULAN !

60’ı çocukluğumuzdan hatırlamasam da, 71’i görmüş, 80’i hissetmiş, 28 Şubat’ı yaşamış, 15 Temmuz’u patlatmış insanlar olarak hala yaşıyorken, kusura kalmayın ama artık bunları yemeyiz !

Kısmen unuturuz Millet olarak ne de olsa Avrupalı-Amerikalı değiliz !

Biz daha “İnsanız” biraz İstavrit hafızasına sahibizdir ok, unuttuk gitti deriz-derdik, ama bu kez unutmayacağız……

Hele ki o Melanet Yuvasını unutmayacağız-unutturmayacağız !!!

Bugünkü adıyla herkes biliyor ama doğrusu hergün yaptıklarıyla-konuştuklarıyla kolayca tanırsınız onları !

Millete DARBE yaparlar !

Öldürür, öldürtürler !

Vatanından kovarlar !

Malına-mülküne el koyarlar !

Milleti, İstiklal mahkemelerinde fasulyeden bahanelerle asarlar !

Milli mücadele kahramanlarını asarlar !

Ata’mızın silah arkadaşlarını suikastlerle öldürürler,

Kolay olamıyorsa uydurma İHANET belgeleriyle asarlar !

Kadınları da asarlar !

15bin Aleviyi çoluk-çocuk kimyasallarla bombalarlar !

İslam Alimlerini-Cemaatleriyle beraber asarlar sonra da yargılarlar !

Adamı mezarından çıkarır tekrar-tekrar asarlar !

Kemalist ve Ulusalcı FAŞİZM adına etnik temizlik yaparlar !

Emanete HIYANET ederler !

VATAN HAİNLERİ’ne kucak açarlar !

AJAN’larla iş tutarlar !

Tescilli TROL’leri üye yaparlar !

Teröristlere görev verirler !

Devlet-Millet Düşmanlarını utanmadan-gizlemeden desteklerler !

Pkk'yla, Dhhkpc’yle İmç’yle Partnerlik yaparlar !

HayLevıl karaktersizdirler, Ruh Hastası Şizofren-Paranoyak üyelerine talimat verip ya “Müftü Karısı” ya da  “Kırmızı Fularlı Kız” olmasını isterler !

Gece Klubü işletirken Türban takar, Kandil’de yere atılan İzmaritleri toplarlar !

Pkk'dan oy devşirmek için yavşanmayı da bilirler “NASIL SALLAYACAKLARINI” da !

Pkk'lıların cenazelerine katılır, sonra da inkar ederler !

AB üyelerine yalvarırken “n’olur bizi bu Tayyip ve AkParti yüzünden cezalandırmayın biz bunu haketmiyoruz“ diyecek kadar EZİKtirler !

 

(Kafa karışıklığınız geçtiyse uyanalım lütfen)

 

Ulu Önder Atam, bunları görse Yunan’la birlikte bunları da İzmir’den denize dökerdi !

FETÖCÜdürler, Fetö de Vatan-Millet Düşmanıdır dolayısıyla kolay anlaşırlar !

Genel Başkan Danışmanlarının hepsi ByLock’çudur !

Hatta bazıları kendilerine ait televizyonlarda uluorta DARBEyi önceden bildiklerini, Darbecilerin kendisinin yanında konuştuklarını söyler-gizlemezler !

Hükümetin ve İktidar Partisinin Fetö’yle yıllarca kankalık yaptığını söylerler, sonra da kendilerinin Fetöcü ve Pkk Destekçisi olduğunu itiraf eden Bşk. Yardımcılarını partiden kovarlar !

Darbe gecelerinde Başkanı dahil hiçbir üyesi ortada görünmez, Havaalanı VİP'lerinde kafa çekerler, sonra da Trabzon'da kendi üyelerini eleştirir, İÇKİ masasında Devlet yönetilmez ÜLEN derler !

ama Urfa’da Rakı-Şarap SIRA GECELERİ tertiplerler !

ANA İLKElerinden bazıları Milliyetçilik-Halkçılık-Ulusalcılık falandır ama her fırsatta TÜRK ve TÜRKİYE DÜŞMANI Ermenileri desteklemeye hazırdırlar, yeri geldiğinde 2 saatte hazırlanır ve 100.000 kişi bir ağızdan “hepimiz Ermeniyiz” diye höykürürler !

Türkiye'yi eleştirmeye gelince 100binlercesi Pıtırak gibi zuhur ediverirler !

Malum olay gecesi Hollanda’yı-Almanya’yı eleştirir bir gün sonrasında ÇARKederek halkı galeyana getirdi diye, Hükümeti suçlarlar !

Kelimenin tam anlamıyla İSLAM DÜŞMANIdırlar ama Din Düşmanı değildirler, dertleri İslam’ladır, kendi Ermeni-Rum-Yahudi-Ateist Milletvekilleri bile İslam’a-Müslümana çatar ses çıkarmazlar !

İsrail’le niye anlaştın diye, sanki dünyanın Yönetimi bizim Hükümetteymiş gibi samimiyetsiz bir şekilde GOYGOY yapar ama bir kez ciddiyetle SİYONİZMi ve Bebek Katili, İşgalci Yahudileri eleştirmezler !

Çoğu Kapitalisttir ama Sosyalisttir “nasıl oluyorsa” ve seni zengin olmakla sorgularlar, sonra da kendileri 550 TL’lik gömlek giyer, yatırım için aldığı villanın “ne kadar küçük” olduğuyla da tevazu sergilerler !

Yeter mi-yetmez, gerçek bir SOLcu ve 15 tane Rezidansı olan DEVRİMCİ ablaları Milletvekili yapar, sonra da mecliste Komünist selamı ayağına SOL yumruk çakarlar !

Ha, malum Ablaların kocalarını sormuyorum bile, Residence’ları saymak ve Parti Teşkilatına neler bağışladığına bakmak uzun sürebilir !

Müslümanız derler, Ramazan’da YATlarda Rakı-Balık yaparlar, iftara davet edildikleri yerde oruçlu gibi görünür ama EZAN’dan önce SU içerler !

Ellerinden gelse hep dile getirdikleri gibi ilk fırsatta Kur'an Kurslarını kapatacaklarını söyler, Cami sayısını azaltmaktan bahsederler, Ezanın Türkçe okutulmasıyla övünür, “Taksim ve Çamlıca” kelimelerini duyunca her nedense aniden dönüşürler, kulakları ve dişleri sivrileşir, ağızlarından köpükler, kıçlarından ateşler çıkararak etrafa saldırırlar !

Son derece yüzsüzdürler, OYları arttıramazsam, % bilmem kaç OY alamazsam-iktidara gelemezsem “koltuğu bırakırım” gibi komplimanlar yaparlar, siz de “ne Erkek be” falan olursunuz,  ama seçimden sonra 1 hafta evlerinden çıkmaz, gazetecilerle takılmaz, KOLTUĞu falan da bırakmazlar !

Cinsel Tercih konusunda son derece rahattırlar, herkesin Aboooww dediği Lgbt eylemlerine özellikle Bşk. yardımcılarını ve Milletvekillerini yollar, hepimiz İB..E’yiz diye böğürür-övünürler !

Bir tane Kur'an Kursunda “asparagas haberle” bir tecavüzcüden bahsedilse ki adam o vakfın-kursun müntesibi olmasa da ! tüm Müslümanlar sapıktır diye ciyakciyak bağırırlar ama kendi Milletvekilleri-Televizyoncuları Pedofiliden tutuklanan Manavgat’lı gazeteciyle Twitter'dan birlikte çekildikleri fotoğraflarını aynı gece silerler, hiç topa girmezler !

Ama haklarını teslim etmek lazım, Partinin Genel Başkanını seçmek için o kadar uzun-uzadıya Kongrelerle falan uğraşmazlar son derece Pratiktirler, denizaşırı bir ülkede yaşayan PörtlekGözlüCeo’ları talimat verir olur biter !

Ha, oldu oldu-olmadıysa veya direnen olursa-laf dinlemezlerse bir PornoKaset yayına koyulur ve Başkan değiştirilir !!!

 

Onlar mı, bilmem, KİM onlar, Canlarım benim………..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Alper Doğan Arşivi
SON YAZILAR