Hayrabolu’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile "Demokrasi...
Hayrabolu’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile "Demokrasi Nöbeti'ne devam ediyor.

Hükümet Konağı bahçesinde toplanan vatandaşlar, 15 Temmuz'dan bu yana devam eden Demokrasi Nöbetini aralıksız sürdürüyor. Toplanan kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini bugün de protesto etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çetin yaptığı konuşmada, "Demokrasi nöbetimizin memleketimize ve milletimize karşı yapılan haince darbe girişiminin 18. gecesi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi 18 gecedir, Türkiye'mizi Hayrabolu'muzu biz buradayız diyerek, temsil ediyoruz. Hayırlısıyla pazar günü de bu nöbetlerimizi sonlandıracağız. Ama gönlümüz her daim yine memleketimizin ve devletimizin yanında olacaktır" dedi.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim tilavetinin de okunduğu etkinlikte, Hayrabolu Müftüsü Veysel Işıldar tarafından darbe girişiminde ve terör saldırılarında hayatını kaybeden ve yaralananlar için dua edildi.

Demokrasi nöbetine, İlçe Kaymakamı Tamer Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çetin, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayrabolu’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Kaynak: