Hazırlıklar tam gaz devam ediyor

İttifak Holding Konyaspor, 8.hafta karşılaşmasında sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar karşısında da galip gelmek isteyen yeşil beyazlılar, karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkacak.
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 8.hafta karşılaşmasında evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak Konyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Kayacık Tesislerinde yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdüren Anadolu Kartalı, 2 hafta üst üste galip gelmesinin ardından Yeni Malatyaspor karşısında da galip gelmek isterken yükselişini de sürdürmek istiyor. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı da özel bir karşılaşmayla dolduran yeşil beyazlılar, rakibi karşısına mutlak 3 puan almayı hedeflerken üst sıralara tutunmaya çalışacak.   

İÇ SAHADA 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Son haftalarda alınan galibiyetlerle yükselişe geçen İttifak Holding Konyaspor, 7 karşılaşmadır sahasında yenilmiyor. Yeşil beyazlılar, sahasında en son geçtiğimiz sezon 13 Mart’ta oynanan Rizespor karşısında 2-0 mağlup oldu. Yaklaşık olarak 7 aydır sahasında yenilmeyen Anadolu Kartalı, bu süreçte 1 galibiyet alırken 6’da beraberlik elde etti. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde ise 6 gol gördü.

YENİ MALATYASPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ

Bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan sadece birinden galip ayrılan Yeni Malatyaspor bu sezon ki deplasman karnesi hiç iç açıcı gözükmüyor. Sarı kırmızılıların deplasmanda kazandığı tek karşılaşma 4.haftada oynadığı Ankaragücü maçı. Diğer iki deplasmanda da mağlup olan Yeni Malatyaspor, 2.haftada Trabzonspor deplasmanında 2-1, altıncı haftada Antalyaspor deplasmanında ise 3-0 mağlup oldu. •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK