'Hedefimiz final oynamak'

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak istediklerini söyledi.
'Hedefimiz final oynamak'

UEFA Avrupa Ligi'nde çekilen kura sonucu A Grubu'nda Ajax (Hollanda), Celtic (İskoçya) ve Molde (Norveç) takımlarıyla eşleşen sarı-lacivertlilerin kurasını değerlendiren Mahmut Uslu, iddialı konuştu.

Gruptan iyi bir dereceyle üst tura yükselmeyi hedeflediklerini anlatan Uslu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Norveç takımını pek tanımıyorum. Hedefimiz final oynamak. Gruptan iyi bir şekilde çıkıp üst sıralara oynamak  istiyoruz. Önümüzde 1 ay gibi bir süre var, o süreçte takım da oturacaktır. Burada oynayacağımız maçları taraftarımızın yardımıyla yeneriz. Soğuk havanın oyuncular için bir sorun olacağına inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ise Mayıs 2016'da oynanacak finalde mücadele edecek bir kadro kurduklarına inandığını anlatarak, "Oynamadan hiçbir şey belli olmuyor. Mayısta seremonide bulunmayı hak eden bir kadro kurduk. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın yapacağı mücadele ile hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Van Der Sar: "Şampiyonlar Ligi kurası gibi oldu"

Fenerbahçe'nin rakiplerinden Ajax'ın genel direktör ve eski efsane kalecisi Edwin Van Der Sar, grubun UEFA Şampiyonlar Ligi kurası gibi olduğunu söyledi.

Hollandalı efsane futbol adamı, Fenerbahçe'nin gücünü iyi bildiklerini belirterek, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Sanki bir Şampiyonlar Ligi kurası gibi oldu. İki yıl önce Celtic ile orada karşı karşıya gelmiştik. Fenerbahçe'nin yeni transferlerini ve evinde taraftar gücünü biliyoruz. Biz de elimizden geleni yapacağız. Zorlu bir grup olacak" ifadelerini kullandı.