Hepsiburada.com "En Cool E-ticaret sitesi" seçildi

Online alışveriş platformu hepsiburada.com, Cool Markalar araştırmasında genç tüketiciler tarafından "En Cool E-ticaret sitesi" olarak belirlendi.
Hepsiburada.com "En Cool E-ticaret sitesi" seçildi

Şirket açıklamasına göre, Hepsiburada.com, tüketicilere sunduğu yenilikçi online alışveriş deneyimi ile bugüne kadar aldığı ödül ve başarının yanına bir yenisini daha ekledi. Yaptığı piyasa araştırmalarıyla bilinen Roamler Türkiye'nin, Marketing Türkiye dergisi için bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Cool Markalar araştırmasında hepsiburada.com "En Cool E-ticaret sitesi" seçildi.

Araştırmada, sunduğu yaşam tarzıyla hedef kitlenin gönlüne girmeyi başaran markalar belirlenirken, hepsiburada.com gençlerin "en havalı" bulduğu ünlü markalar arasında yerini aldı. Roamler Türkiye'nin mobil uygulaması üzerinde gerçekleşen araştırmaya 500 kullanıcı katıldı. Katılımcıların yüzde 83'ünü 15-34 yaşları arasında kullanıcılar oluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan, hepsiburada.com'un yeni nesil alışveriş deneyimi yaşattığını belirterek, bu sayede tüketicilerin hayatında önemli bir yer edindiğini bildirdi. Doğan, şunları kaydetti:

"Hepsiburada.com olarak aylık 52 milyondan fazla ziyaret sayısı ile e-ticaret sektörünün en büyük markasıyız. Tüketicilere 30 farklı kategoride, 2 milyondan fazla ürün sunuyoruz. Ürün zenginliğimizi müşteri deneyimini iyileştiren, yeni teknolojiler ve hizmetlerle pekiştiriyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için her gün neyi daha iyi ve farklı yapabiliriz, diye düşünüyoruz.

Hepsiburada.com, müşteriler için fayda sağlıyor. Müşterilerin kredi kartı bilgilerini tekrar girmeden alışveriş yapmalarına imkan tanıyan tek tıkla güvenli alışveriş hizmeti, mobil alışveriş imkanı, belirli ürünlerde sunduğumuz bedava kargo avantajı, aynı gün teslimat servisi, tavsiye motoru, taksit seçeneği gibi özelliklerimiz ve kampanyalarımızla müşterilerin gönlünü kazandığımız için mutluyuz.

Hepsiburada.com'un stratejisinin odak noktasında müşteriler yer alıyor. Yönümüzü müşterilerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda belirliyoruz. Bu tür araştırmalara da müşterilerin sesini yansıttığı için çok değer veriyoruz. E-ticaret sektörünün yaygınlaşmasında önemli bir rolü olan genç tüketicilere yönelik pek çok çalışma yapıyoruz. Bu açıdan bakıldığında gençler tarafından en cool marka seçilmek oldukça sevindirici."

Hepsiburada.com olarak 2016 yılına kadar Lovemark ve Superbrands da dahil toplam 30 ödül aldıklarını hatırlatan Doğan, tüketicilerin desteğiyle e-ticaret sektörünü büyütmeye devam edeceklerini dile getirdi.