İshak Orhan

İshak Orhan

Her insanın insanca yaşama hakkı vardır

Her insanın insanca yaşama hakkı vardır

"Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" diyen bir Peygamber'in ümmeti olduğunu beyan eden, ancak icraata gelince yan çizen KAPİTALİST MÜSLÜMANLARA(!)nasıl Müslüman denir? İslam’da KAPİTALİZM var mıdır?

Bir toplumda temel ihtiyaçları yeterince karşılanmamış insanlar oldukça, diğer insanlar tehdit altındadırlar. Öyleyse aklınızı kullanın be kardeşlerim. Toprağın altında herkes aynı şekilde toprak olacaktır. Ölmeden diğer insanlarla aynı olduğumuzu fark edersek, işte o zaman tabutta giderken gülerek gitme hakkına sahip olabiliriz. Zengin ama ahmak olmayalım. Bize o zenginliği verene kazandığımızı iade edelim de ağırlıklarımızı toprağın altına götürmeyelim. Dünyanın ağırlıklarıyla toprağın altına gidenleri ateşküre içine çekecektir.

KENDİLERİ AYDA 10.000 ₺(on bin) PARAYI YETİŞTİREMEZLER İKEN, ÇALIŞTIRDIKLARI İŞÇİLERE 2000₺ (İkibin) PARAYI ÇOK GÖRENLER NE KADAR İNSANDIRLAR VE DE MÜSLÜMANDIRLAR ACABA?

Bu ülkede hatta dünyadaki her insan Allah'a aittir. Hatta, tüm canlılar Allah'a aittir. Kendilerinden başkasını düşünmeyenler, Allah'a ait olan sadece insana değil, her varlığa saygı ve sevgi ile davranmayanlar, şunu bilsinler ki Allah'a yanlış yapmaktadırlar.

Saygı ve sevgilerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İshak Orhan Arşivi
SON YAZILAR