Herkes bunu konuşuyor! 'Şehzade Muslera'

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera'nın 10 günlük oğlu 'Kailash'e gönderilen özel 'şehzade kıyafeti', sosyal medyada trend topic oldu
Herkes bunu konuşuyor! 'Şehzade Muslera'

Yedi sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen Muslera'nın eşi Patricia Muslera bir erkek bebek dünyaya getirdi. Yakışıklı futbolcu ve eşi Patricia Muslera yeni doğan bebeklerine 'Kailash' ismini verdi. Çiftin çocuklarına yüzlerce hediye gönderildi. Ancak içlerinden biri çok dikkat çekti. Şehzade kıyafetine hayran kalan çift, bunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Sosyal medyada binlerce kişi Muslera'nın oğluna gönderilen şehzade kıyafetiyle ilgili yorum yaptı. Kailash Muslera'nın Türkiye'de doğmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten başarılı kaleci Muslera, "Gönderilen hediyelerin her biri ailemiz için çok özel. Herkese teşekkür ediyoruz. İstanbul'da yaşamak harika bir duygu. Sadece Galatasaray taraftarı değil, birçok takım taraftarı bizi gördüğü zaman sevgi dolu sözler sarf ediyor" dedi.

Muslera'nın bebeğine 'Kailash' ismini vermesinin ardından sosyal medyada bu ismin ne anlama geldiği merak edildi. 'Kailash' adı Tibet'in güneybatısında yer alan 6 bin 638 metre yüksekliğinde bir dağ... Dağa ulaşılması zor olması nedeniyle çeşitli zorluk ya da imkansızlıklardan bahsederken "Kailash gibi" deniliyor.

muslera-sehzade.jpeg