Hidayet Türkoğlu Konya'da incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Mustafa Akış, Hidayet Türkoğlu, Abdulkadir Emin Önen Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesini ziyaret etti.
Hidayet Türkoğlu Konya'da incelemelerde bulundu

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Mustafa Akış, Hidayet Türkoğlu, Abdulkadir Emin Önen’i Selçuklu’ da ağırladı. Mevlana Müzesi ziyareti ile başlayan program Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Uluslararası Spor Salonu, Sancak Yüzme Havuzu, Yenikent Spor Salonu, Tenis Kortu ziyareti ile devam etti. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret eden heyet, gündeme ve spora dair konuştular.

Mevlana Müzesi ziyaretinin ardından Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesisleri heyete tanıtan Başkan Altay, Kelebekler Vadisi Parkı, Tropikal Kelebek Bahçesi, Uluslararası Spor Salonu, Tenis Kortu, Sancak Yüzme Havuzu ve diğer projeler hakkında bilgi verdi.

Uluslararası Spor Salonunu ziyaret eden heyet Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Farklı yaş gruplarındaki Basketbol takımlarının antrenmanlarını izleyen Başdanışman Hidayet Türkoğlu sporcuların yoğun ilgisiyle ve alkışlarla karşılandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ilçeye kazandırdığı modern tesislerden dolayı tebrik eden Türkoğlu, “Bütün velilere ve sporculara selamlarımı saygılarımı iletiyorum. Burada olmak gerçekten çok güzel, özellikle böyle güzel spor salonlarında sporcu gençlerle vakit geçirmek beni gerçekten mutlu ediyor. Aktif spor yaptığım yıllar aklıma geliyor, benimde geçtiğim yollar hep buralar oldu. Sporun neler getireceğini kimse bilemez, bu işe başladığımda bu noktalara geleceğimi tahmin edemiyordum. Ama kendime güveniyordum ve hep güzel hedefler koydum. Sizlerinde zorlanacağınız zamanlar olacaktır ama önemli olan kendinizi kafa ve vücut olarak hazırlamanız. Yolunuz açık olsun, hepinize başarılar diliyorum. Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beye de Türk sporuna kazandırdığı bu modern tesisler için teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklu Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projelerin Türkiye’deki belediyecilik hizmetlerine örnek çalışmalar olduğunu söyleyen Abdulkadir Emin Önen, “Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beyi tebrik ediyorum, birbirinden güzel ve prestijli eserleri Konya’ya kazandırdığı için. Bu güzel çalışmaların devamının gelmesini umuyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Selçuklu’nun Konya’nın en büyük ve en gözde ilçesi olduğunu söyleyen Mustafa Akış, “Selçuklu Belediyesi’nin şehrimize kazandırdığı prestijli ve örnek çalışmaları yakından takip ediyoruz. Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Türkiye’ye örnek birçok eser kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor” dedi.

Selçuklu’ya gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Türkoğlu, Önen ve Akış’a teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, çocuklarını Selçuklu Belediyesine güvenip spor yapmaya gönderdikleri için. Çocuklarımıza teşekkür ediyorum, tesislerimizde spor yaptıkları için. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımızın başdanışmanları Hidayet Türkoğlu, Abdülkadir Emin Önen ve hemşehrimiz Mustafa Akış Beylere ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah Selçuklu’nun sporu bundan sonra çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.