Hill Tahıllı mı?

Hill Tahıllı mı?
Hill Tahıllı mı?

Kedi maması satın almak isteyenler için en kaliteli ve güvenilir markalardan birisi Hills’tir. Hills Science plan serisi ile farklı kediler için en iyi mama kalitesini sunan marka, kedi mamasında çoğu kedi sahibinin ilk tercihidir. Fiyatıyla diğer kedi maması çeşitlerine göre yüksek olan Hills Science Plan mama çeşitlerinde tahıllı ve tahılsız farklı çeşitler vardır.

Hill’s Science Plan: Tahıllı mı, Tahılsız mı?

Hill’s Science Plan serisi, kedilerin yaşamının her aşamasında ihtiyaç duyduğu besinleri karşılar. Ayrıca kedilerin özel beslenmeleri gerektiği durumlarda ya da tahıla karşı duyarlılık geliştiğinde Hills Science plan tahılsız seçenekleri sürecin kolayca atlatılmasını sağlar. Tahıllı mamalar, genellikle pirinç, mısır gibi tahıllar içerir ve bu tahıllar, kedinizin enerji ihtiyacını karşılamak için önemli bir karbonhidrat kaynağı görevi görür. Ancak, bazı kediler tahıllara karşı hassasiyet gösterebilir ya da tahılsız beslenmesi gerekebilir. Bu durumda da yine marka değişikliği yapılmadan Hills Science Plan tahılsız kedi maması ile beslenme sürdürülebilir.

Kedilerde Sağlık ve Beslenme

Hill’s Science Plan kedi maması çeşitleri, kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için gerekli olan tüm besinleri günlük ihtiyacı karşılayacak bir dengede sunar. Bir kedinin günlük alması gereken miktarın kolayca belirlenebildiği Hills Science mamalarda, kedi sahipleri de özel ölçekler sayesinde kedilerine günlük miktarları verebilir. Bilimsel çalışmalar neticesinde özel olarak formüle edilen Hills Science plan kedi mamalarında tahıllı ve tahılsızın yanı sıra tavuklu, balıklı, yavru kediler ve kısır kediler gibi farklı çeşitler vardır. Böylece kedi sahipleri en uygun, ekonomik ve kedilerinin seveceği mamaları satın alabilmektedir.

Mama seçimi sırasında soru işaretlerinin giderilmesi için mama içeriklerine göz atılması yeterli olacaktır. yasal zorunluluk nedeniyle mama içeriğinde yer alan tüm bileşenler ambalaj üzerinde yer alır. Bu bilgiler ışığında kedinin hangi vitaminlerle, minerallerle desteklendiği ve nasıl bir gelişimin yaşanabileceği öğrenilebilir.

Hills Science Plan Kedi Maması Çeşitleri Petpal’da

Kedilerin sağlıklı beslenmesini desteklemek, güvenilir ve kaliteli kedi mamaları satın almak istiyorsanız Petpal.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Kedi bakımında ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünlerin yer aldığı Petpal’da güvenilir alışveriş ve uygun fiyatlar sizleri bekliyor.