Hırsızlar yakalanınca 'biz hemşireyiz' dedi

Hırsızlar yakalanınca 'biz hemşireyiz' dedi

Adana’da hastanede hastaların para ve cep telefonlarını çalan ve yakalanınca "biz hemşireyiz" diyerek kendilerini savunan hırsızlar adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye olay, Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.K. (17), Eren D.(21), Hüseyin Y.(19), Adana Devlet Hastanesi'ne girerek nöroloji servisinde yatan Gülender Doğru'nun, dahiliye servisinde yatan İklime Büyükgök'ün cep telefonunu ve 10 lirasını, yine dahiliye bölümünde yatan Selma Taşdöğen'in 55 lirasını çaldılar.
Zanlılar, yaptıkları bu hırsızlıklarla yetinmeyerek bu kez hastanenin genel cerrahi bölümüne geçip uyuyan Hanım Turgut'un çantasını karıştırmaya başladı. Bu sırada Turgut uyanarak "siz kimsiniz" diye sordu. Hırsızlar "biz hemşireyiz" diyerek odadan uzaklaştığı sırada hasta "hırsız var" diye bağırdı. Hastanın bağırmasıyla özel güvenlik harekete geçerek kaçmaya çalışan zanlıları yakalayıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıları emniyete götürerek sorguya aldı. Yapılan üst aramasında çıkan cep telefonları ve paralar hastalara geri verildi. Zanlılar ise ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.