Hırsızların bir saat uğraşarak açtıkları çelik kasadan 2,5 TL çıktı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifi Şubesine giren hırsızlar umduğunu bulmadı.
Hırsızların bir saat uğraşarak açtıkları çelik kasadan 2,5 TL çıktı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifi Şubesine giren hırsızlar umduğunu bulmadı. Hırsızların oksijen kaynağı ile keserek açtığı kasadan sadece 2,5 TL çıktı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gece geç saatlerde plakası henüz belirlenemeyen bir araçla Misinli Mahallesi'ne gelen hırsızlar Tarım Kredi Kooperatif Misinli Şubesinin camını kırarak içeri girdi. Kooperatif binası içerisindeki çelik kasayı oksijen kaynağı ile yaklaşık 1 saatlik uğraşarak açan hırsızların zengin olma hayali, kasa içerisinden 2,5 TL çıkması sonucu hüsranla son buldu.

Güvenlik kameralarını da kırmışlar

Ertesi gün şubeye gelen çalışanlar olayı fark ederek Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri olay yerinde oksijen kaynağı ile kesildiği değerlendirilen kasada inceleme yaptı. Şube personelinin ifadesi doğrultusunda kasada sadece 2 lira 50 kuruş olduğu ortaya çıktı. Hırsızların, çevredeki güvenlik kameralarından içeride 1 saat kaldıkları tespit edildi.

Hırsızların büyük umutlarla uzun uğraşlar sonucu açtıkları çelik kasanın içerisinde kooperatife ait resmi evrakların olduğu ve herhangi bir eksikliğin olmadığı öğrenilirken Tarım Kredi Kooperatif binası içerisindeki kameraların da hırsızlar tarafından söküldüğü ve kayıt cihazının da çalındığı ortaya çıktı. Jandarma ekipleri hırsızları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Hırsızların bir saat uğraşarak açtıkları çelik kasadan 2,5 TL çıktı