Hisarcıklıoğlu, Kdz. Ereğli’nin yıldızları ödül törenine katılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenecek olan "Karadeniz Ereğli'nin Yıldızları Ekonomi Ödül Töreni"ne 1 Mart...
Hisarcıklıoğlu, Kdz. Ereğli’nin yıldızları ödül törenine katılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenecek olan "Karadeniz Ereğli'nin Yıldızları Ekonomi Ödül Töreni"ne 1 Mart 2018 Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılacağı belirtildi.

Kdz. Ereğli TSO tarafından düzenlenecek olan "Karadeniz Ereğli'nin Yıldızları Ekonomi Ödül Töreni" nin 1 Mart 2018 Perşembe günü gerçekleştirileceği açıklandı. Programa ilişkin olarak açıklama yapan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın şu bilgileri verdi; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi odamızın düzenlemiş olduğu "Karadeniz Ereğli'nin Yıldızları Ekonomi Ödül Töreni"ne katılım sağlayacaklardır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu aynı gün Organize Sanayi bölgemizde bulunan Yaşar Tetiker Bulvarı'nın açılışını, sonrasında ise Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında Hizmet Binamızdaki Yaşar Tetiker Konferans Salonu açılışını gerçekleştirecektir. Ekonominin Yıldızları Ödül Törenimiz Perşembe günü saat 16.30 ile 18.30 saatleri arasında Gülüç Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilecektir. Organizasyona tüm üyelerimiz davetlidir."

İHA