"Hizmet bayrağını daha yükseklere taşıyacağız"

Canbolat, Konya Kılıçarslan Meydanı'ndaki toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Hizmet bayrağını daha yükseklere taşıyacağız" dedi.
"Hizmet bayrağını daha yükseklere taşıyacağız"

Konya Valisi Yakup Canbolat da Konya'da bugün 1 milyar 250 milyon 800 bin lira değerindeki tesislerin hizmete açıldığını, 758 milyon 211 bin liralık iki önemli tesisin de temelinin törenle atıldığını ifade etti.

Şehrin 13 yıl içerisinde büyük atılım içerisine girdiğini anlatan Canbolat, "Tarımdan-sanayiye, ulaştırmadan-haberleşmeye, eğitimden-sağlığa, kültürden-turizme kadar her alanda büyük bir gelişme göstermiştir. Bu atılım ve gelişmede kamu yatırımlarının çok önemli payı var. Yeni projelerle bu gelişme daha da hızlanacaktır. Zengin, maddi ve beşeri kaynakları olan Konya'mızda devraldığımız hizmet bayrağını daha yükseklere taşıyacağız. 2023 hedeflerine varma adına daha nice güzel eserlerin gerçekleşmesi için merkezi idare birimlerimizle mahalli idarelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.