Hizmet için aday adayıyım

Önemli olanın millete hizmet etmek olduğunu belirten MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Bayram Karaoğlu, Altınekin’e Konya’ya ve Türkiye’ye hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.
Hizmet için aday adayıyım

Altınekin Platformu Altınekinli aday adayı tanıtım toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Altınekin Platformu’na konuk olan MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Bayram Karaoğlu aday olması ve seçilmesi halinde ne hizmetler yapmaya çalışacağını Altınekinlilere anlattı.  Toplantının açılışında konuşan Altınekin Platformu Genel Sekreteri Agah Yılmaz, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Altınekin’in meclise bir vekil göndereceğine inandıklarını söyledi.  Altınekin’in buna ihtiyacı olduğunu ifade eden Yılmaz, MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Bayram Karaoğlu’na çıktığı bu yolda başarılar diledi. 
BENİM İÇİN ÖNCE ALTINEKİN GELİR
Altınekin’e Konya’ya ve Türkiye’ye hizmet için aday adayı olduğunu belirten Bayram Karaoğlu, Altınekin’in sorunlarını iyi bildiğini ve bunları çözmek için çalışacağını söyledi. Altınekin’in su sorunun acilen çözülmesi gerektiğini belirten Karaoğlu, “ Altınekin’in verimli topraklara sahip olduğunu bunun iyi değerlendirilmelidir. Gece gündüz demeden halkın sorunlarını çözmek için çalışacağım.  Birlik ve beraberlikle bütün sorunların üstesinde gelebiliriz.  Bu süreç bir hizmet yarışı. Seçim süreci içinde aday gösterilmemem halinde, Ferruh Solak'ın aday olması halinde elimden gelen her türlü yardımı ve desteği yapacağım. Aynı şey Fatih Karaman için de geçerlidir. Benim için önce Altınekin gelir. Önemli olan Altınekin’e hizmet etmek Millete hizmet etmek” şeklinde konuştu.

İSMAİL POÇAN/YENİ HABER