Hizmet iş sendikası, acılı aileye 25 bin lira yardım yaptı

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, geçtiğimiz Şubat ayında bir TIR'ın zabıta kurtarma aracına çarpması sonucu hayatını kaybeden Muzaffer...
Hizmet iş sendikası, acılı aileye 25 bin lira yardım yaptı

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, geçtiğimiz Şubat ayında bir TIR'ın zabıta kurtarma aracına çarpması sonucu hayatını kaybeden Muzaffer Atmaca'nın ailesine 25 bin lira yardım yaptı.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi'ne bağlı bir şekilde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta Birimi'nde çalışan Muzaffer Atmaca, geçtiğimiz Şubat ayında Erzurum'un Tortum ilçesinde bir tırın zabıta aracına çarpması sonucu hayatını kaybetti. Aradan geçen 6 ay boyunca acılı ailesine destek olan Hizmet İş Sendikası, Atmaca'nın sendika sigortalısı olması nedeniyle ailesine 25 bin lira yardımda bulundu.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, acılı aileye sabır ve baş sağlığı dileyerek, desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. Talihsiz olayın gerçekleşmesinden dolayı üzüntüsünü bildiren Aksakal, iş esnasında hayatını kaybeden Muzaffer Atmaca'nın Hizmet İş Sendikası'na bağlı olarak görev yaptığını ve bu nedenle sendika sigortalısı olduğunu söyledi. Bu nedenle ailesine 25 bin lira yardımda bulunduklarını kaydeden Aksakal, bu tarz olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasının gerekliliğine dikkat çekti.

Aksakal, "Erzurum'un Tortum ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında ne yazık ki çok kötü bir olay yaşandı. Aşırı hızlı bir tır yol üstüne çalışan zabıta ekiplerimizin aracına çarptı. Bu vahim kaza sonrası sendikamıza bağlı Muzaffer Aras hayatını kaybetti. Kendisi sendikamızın sigortalısıydı. Acılı ailesine elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Biz yardımlarımızı sağlıyoruz ama keşke böyle bir olay yaşanmasaydı da Muzaffer kardeşimiz aramızda olsaydı. Yine de biz ailemize maddi ve manevi desteklerimizi vermeye devam edeceğiz. Merhumun ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Hizmet iş sendikası, acılı aileye 25 bin lira yardım yaptı

Hizmet iş sendikası, acılı aileye 25 bin lira yardım yaptı

Kaynak: