Hizmetleri görünce üzüntüsü geçecek

30 Mart'ta en çok Artvin'i kaybettiklerine üzüldüğünü açıklayan CHP liderine, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'den cevap geldi. Kocatepe, 'Hizmetlerimizi gördükçe üzüntüsü geçecek' dedi
Hizmetleri görünce üzüntüsü geçecek

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Mart yerel seçimlerde ' Artvin'i kaybedilmesine üzüldüm' demesinin ardından Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'den cevap geldi. Yeni Başkan Kocatepe, 'Kemal Kılıçdaroğlu Artvin'e ilk geldiğinde bizim hizmetlerimizi gördüğünde üzüntüsünün yersiz olduğunu kendisi de görecek. Kılıçadaroğlu'nun bu üzüntüsü geçecek' dedi.

3 DÖNEM SONRA CHP'DEN ALDI

Artvin AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe Artvin'de yerel seçimlerde büyük bir başarı gösterdi. Artvin'de 3 dönem Belediye Başkan olan CHP'li Emin Özgün'ün koltuğuna Mehmet Kocatepe oturdu. Uzun yıllardan beri CHP'li başkanların yönettiği Artvin'de 30 Mart seçimlerinde AK Parti kazandı. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, seçimi, teşkilatların birlikte hareket etmesi ve toplumun bütün kesimine ulaşmaları sayesinde kazandıklarını söyledi.

PARTİ AKILLI STRATEJİ İZLEDİ

Kocatepe, 'Aday adayları belirleme noktasında parti çok akıllı bir strateji kullandı. Aday adaylarını birbirine kırdırmadı. Kırgınlık dargınlık olmadı. Biz seçimlere 4 ay öncesinden başladık. Her gün yarın seçim olacakmış gibi 4 ay boyunca toplumun bütün kesimleri çok fazla siyasi tartışmalara girmeden halkla ilişki kurarak her gün plan program çerçevesinde çalışmaları yürüttük' diye konuştu.

BÜTÜN ARTVİNLİLERE ULAŞMIŞTIK

Seçim startı verildiğinde bütün Artvinlilere ulaşmış olduklarını kaydeden Kocatepe, 'Dev bir sinerji oluşturduk ve kendi doğrularımızı anlattık. Hiç bir siyasi partiye karalama yapmadık. Şehre nasıl projeler yapacağımızı anlattık. Sorun çözen projeler ürettik. Biz bu projeleri anlattığımızda toplumda bir beklenti oluştu' dedi.

AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ

Kılıçdaroğlu'nun üzüldüğünün hatırlatılmasına ise şunları söyledi: 'Ne olursa olsun bir insanın üzülmesi bizim hoşumuza gitmez. İnsanları üzmek için başarmadık. İnsanları mutlu etmek için kazandık. Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmenin verdiği üzüntü ile açıklaması olabilir. Kılıçdaroğlu Artvin'e ilk geldiğide bizim daha iyi hizmetlerimizi gördükçe bu üzüntüsünün yersiz olduğunu görecek. Kendisini ağırlamak onur duyarız. İnsanların yüreklerine talibiz. Kılıçadroğlu'nun bu üzüntüsü geçecek. Hele hele güzel hizmetler yaptıkça Artvin'deki CHP'li seçmen gibi de Kılıçdaroğlu da üzülmeyecek.'

Eski başkan bile bize güveniyor

Bu seçimlerde çok siyasi angajmana girmeden insan odaklı çalıştıklarını ifade eden Kocatepe, 'Artvin'de demokratik bir anlayış var. Bize oy vermeyenler bile bizi gördüğünde hayırlı olsun sizden çok şey bekliyoruz diyor. Giden belediye başkanı bile mevcut durumdan daha iyi hizmetler yapacağımıza inandığını ifade etti' şeklinde konuştu. Artvin'in küçük bir il olduğunu her insana ulaşmanın kolay olduğunu söyleyen Kocatepe, bütün seçmene ulaştıklarını ve halkın bamtelini yakaladıklarını ifade etti.

KAYBEDECEK ZAMAN YOK

Kocatepe kazandıktan hemen sonra mazbatayı aldığını söyleyerek, 'Bizim kaybedecek zamanımız yok. Alt yapı projelerini hayata geçireceğiz. Halkın hemen yaşamına dokunacak işleri hayata geçireceğiz. En pahalı su buradaydı. Hemen toplantı düzenleyerek yüzde elli indirim yaptık. Artvin'de çöp sorunu var. Bunu çözmek için çalışıyoruz. Artvin zaten yemyeşil. Vatandaşlar çocuk parkları istiyor. Onların malzemelerinin siparişini verdik. Malzemeler gelince parklar kurulacak. Pazartesi günü Artvin'de 10 bin kişi ile tulum eşiliğinde horon oynayarak bir dünya rekoru kırmak istiyoruz' diye konuştu.