Sami Gediz

Sami Gediz

HOCAM ARTIK TÜRKİYE’YE GELME!!!

HOCAM ARTIK TÜRKİYE’YE GELME!!!

Şimdiye kadar hiçbir cemaate üye olmadım, ama cemaatlere karşı içimde hep bir sempati, bir saygı besledim..

Bu hangi cemaat olursa olsun, ortak bir iyilik hareketi için bir araya gelmiş grupları hep destekledim, elimizden ne geliyorsa yaptık..

Ama şimdiye kadar hiçbir cemaat mensubunun da beddua ettiğini görmemiştim..

Birde beddua ederken, kamera kaydına aldırman, kameralar karşısında ŞOV yapmanın anlamı yoktu..

Gerçekten insanların gözünde çok küçüldünüz. Üzüldüğüm nokta ise, size şimdiye kadar hep destek sağlayan, yollarınızı açan bir adama karşı bu bedduaları etmenizdi.

Bizler daha önce Hoca Türkiye’ye gelse, kendi vatan topraklarında yaşasa diye hep yazdık, konuştuk, bunu canı gönülden istiyorduk..

Ama bu görüş, yaşanan olayların ardından tamamen silindi, gitti.. Biz artık o çağrımızı tarihin karanlık sayfalarına gömdük..

Artık gelmeyin Hocam..

Orda, Amerika’da kalın. O büyük lobicilerin arasında kalın, kalın ki gün gelince ben ne yaptım deyin, pişmanlık yaşayın, o beddua ettiğiniz gibi tövbe etsenizde artık kimse gözünüzün yaşına bakmayacak..

Artık gelmeyin çünkü, henüz üzerinden 1 ay geçmeden, “Onca iç ve dış gailenin getirdiği yoğunluk arasında lütfedip bizzat telefon ederek, samimi sesi kalbe sürur veren duasıyla ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulunan Başbakan’ımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi” dediğiniz kişi artık sizin yanınızda olmayacak.

Bu kadar yaşananlardan sonra dershanelerde kanunla kapatılmak zorunda kalmayacak Hocam.. Sizin dershaneleriniz zaten bu süreçten sonra fiilen kapandı

Böyle bir sinsi mücadeleyi izleyen hangi aile artık çocuğunu sizin dershanenize gönderir Hocam, hangi genç böyle bir ortamda sizi tercih edebilir?

Yaşananları gördükten sonra hangi aile çocuklarının böyle bir ‘emireri’ olmasını ister ki?

Bekar erkeğe ve kızlara ev verilmezken, abiler-ablalar dediğiniz zaman hangi aile sizin mensuplarınıza ev vermekten vazgeçmişti, ama artık bırakın ev vermeyi komşular bile abiler-ablalara bir demlik çay vermeye çekinecek Hocam!!

Artık iş adamlarının, bu sinsi planları, oyunları gördükten sonra, ‘‘Ülkeyi yangın yerine döndüren, fitne ve fesat tohumları atan bir cemaate bir kuruş bile vermem’’ diyeceklerinden bir şüpheniz olmasın..

Bu iş adamları, siz Türkiye Cumhuriyetlerine yardım götüreceğiz, okul yapacağız dediğinizde sizin samimi bir şekilde çalıştığınıza inanmışlardı. İnsanların hayalleriyle oynadınız. Artık gelmeyin Hocam..

Daha 1 ay önce, “sesi kalbe sevinç veren” dediğiniz alnı secdeli insana..

Ne oldu da, bir ay içinde kanaatiniz değişti.. Televizyonlarınızdan, bu kadar iftirayı atabilir hale geldiniz, bir yerden talimat mı aldınız Hocam?

Müslüman kardeşlerimiz Filistin’de, Mısır’da, Suriye’de vb. yerlerde acımasızca katledilirken,  böyle beddua etmediniz, hatta sesiniz çıkmadı be Hocam!!

Gazetecileriniz, hukukçularınız, adeta sistemli programlanmış gibi, alnı secdeli insanlara kara çalarken, sizin secdeye varıp dua etmeniz, olayların yatışmasını istemeniz gerekirdi hocam.. Hocaya bu yakışırdı dedirtmeniz gerekirdi!!

Siz bu ülkeye, nasıl geleceksiniz hocam?

Artık gelmeyin!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sami Gediz Arşivi
SON YAZILAR