Hurtado takıma güveniyor

Atiker Konyaspor'un Perulu oyuncusu Paolo Hurtado, antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu
Hurtado takıma güveniyor

Yeşil-beyazlı takımın Perulu futbolcusu Paolo Hurtado, Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşadıkları kötü gidişatın futbolun içerisindeki olağan şeylerden olduğunu söyledi.

Takımların bazen iyi bazen de kötü sonuçlar aldığını ifade eden Hurtado, şunları kaydetti:  “Son dönemde kötü bir gidişatımız var. Bunlar futbolun içerisindeki olağan şeyler. Bazen kötü sonuçlar arka arkaya alınabiliyor. Biz de böyle bir süreç içinden geçiyoruz. Bir an önce bu süreçten kurtulmak istiyoruz. Medipol Başakşehir maçından galibiyetle ayrılarak bu şanssızlığı bitirmek istiyoruz. Medipol Başakşehir çok önemli bir ekip. Zaten şampiyonluğa oynuyorlar. Bu maçta bizim açımızdan kolay geçmeyecek. Biz de kaliteli bir ekibiz. Bu maça da çok önem veriyoruz. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini, maksimum performansımızı gösterip güzel bir sonuç almak amacındayız” şeklinde görüş belirtti.

Sakatlığı sonrasında kendini iyi hissettiğini belirten deneyimli oyuncu, taraftarları mutlu etmek adına gayret gösterdiğini sözlerine ekledi.