İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlanıyor

Kalp krizi sonrası hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlanıyor. Çağlar'ın tabutunun üzerine kabe örtüsü serildi.
İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlanıyor

400 bini aşkın üye sayısı ile dünyanın en büyük odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar (57), için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

Cenazeye iş dünyasından çok sayıda isim yer alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılıyor.Öte yandan İbrahim Çağlar'ın naaşının bulunduğu tabutun üzerine kabe örtüsünün serildiği görüldü. Çağlar'ın cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Sahrayıcedid Aile Kabristanı'na defnedilecek.

400 bini aşkın üye sayısı ile dünyanın en büyük odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar (57), gece saat 01:30 sıralarında evinde kalp krizi geçirmiş, hastanede tüm müdahalelere karşı saat 05:30 gibi hayatını kaybetmişti.