İbrahim Erkal hakkında çıkan haberler isyan ettirdi

İstanbul Maltepe'de bulunan evinin otoparkında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal son durumu nasıl? Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında yakınları açıklama yaptı ve çıkan asılsız haberlere isyan etti
İbrahim Erkal hakkında çıkan haberler isyan ettirdi

Ünlü sanatçı ve şarkı yazarı İbrahim Erkal, geçtiğimiz ay sabah saatlerinde evinin otoparkında baygın bir şekilde bulunmuştu. Bir buçuk saat aranın ardından hastaneye kaldırılan Erkal'ın sağlık durumu merak ediliyor. Sosyal medyada ''İbrahim Erkal sağlık durumu nasıl?'' soruları sorulurken kardeşi 27 nisan pazartesi günü itibariyle son durumu ile ilgili ilk açıklama yaptı. Doktorların 'durumu stabil' dediği Erkal, hakkında yapılan asılsız haberler yakınlarını isyan ettirdi.

"DURUMUNDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK"

İbrahim Erkal'ın resmi facebook hesabında şu açıklamaya yer verildi:

"Sevgili dostlar; Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şuan bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."