İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu! Makineye bağlı olarak...

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın durumu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İstanbul Maltepe'de evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkan İbrahim Ekral'ın son durumu nasıl?
İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu! Makineye bağlı olarak...

24 Nisan pazartesi günü itibariyle İbrahim Erkal'ın son durumu hakkında yeni bilgiler, kardeşi Abdullah Erkal tarafından açıklandı. Geçtiğimiz hafta otoparkta düşerek beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyordu. Abdullah Erkal, ağabeyi İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda herhangi bir ilerleme ve gerileme yaşanmadığını dile getirdi. İşte, açıklamanın detayları

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Öte yandan Erkal'ın tedavi gördüğü Ulus'taki özel Liv Hospital'dan açıklama yapıldı. Açıklamada 9 gündür yoğun bakım servisinde tedavisi süren Erkal'ın beynindeki kanamanın durdurulmasına rağmen ödeminin devam ettiği belirtildi. Erkal'ın yapılan günlük kontrollerinde beyninde oluşan ödemin geriye gitmediği kalbinin çalışmasına rağmen makineye bağlı olarak tedavisinin sürdüğü belirtildi.

ibrahim-erkal

KARDEŞİ DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Duymayan Kalmasın programına katılan kardeşi Abdullah Erkal, İbrahim Erkal’ın sağlık durumunda iyi ya da kötü yönde bir gelişme olmadığını söyledi. Abdullah Erkal şunları söyledi: ''Ağabeyim şu an yoğun bakımda uyutuluyor, Türkiye halkından dua bekliyoruz… Şu anda sadece bunları demekle yetiniyorum. İkinci bir ameliyat bilgisi gelmedi. Sadece uyutuluyor! Beynindeki ödemde, ne bir ilerleme ne de bir gerileme olduğu yönünde haber verildi. Tüm Türkiye'den dua bekliyoruz.''

SOKAĞA PANKART

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ı zor günlerinde hayranları da yalnız bırakmıyor. Hastanede kurulan deftere iyi dileklerini yazan Erkal'ın hayranları hastanenin karşısına da pankart astı. Hayranları sanatçının büyük bir fotoğrafının bulunduğu pankarta "Dualarımız seninle" yazdı.

SELAMİ ŞAHİN ZİYARET ETTİ

İbrahim Erkal'ı hastanede ziyarete gelen Selami Şahin "Yaşadığı bu acı olaydan dolayı hastanedeki tedavi sürecinin başarılı olacağını ümit ediyorum. Çünkü tıp çok ilerledi. Erkal'ın da bu süreci atlatacağına inanıyor ve acil şifalar diliyorum" dedi.

OLAY YERİNİ GÖREN KAMERA YOK

Soruşturma kapsamında Erkal'ın dosyasını İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği devraldı. Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği ve baygın halde bulunduğu otoparkta yer alan güvenlik kamera kayıtlarını toplayan polisler, görüntüleri tek tek inceledi. Ancak ilk tespitlerine göre; olayın meydana geldiği noktayı gören kamera yok. Soruşturmayı devralan İstanbul Cinayet Masası tarafından yapılan ilk incelemeler kapsamında giriş ve çıkışları kameralar tarafından kaydedilen olaya ilişkin şarkıcı Erkal'ın saldırıya uğradığına yönelik herhangi bir ipucu veya belirti bulunamadı. İddialara göre; Erkal başının arkasında bir yırtık vardı. Erkal'ın gözlüğü olaydan sonra baygın halde bulunduğunda yanı başında yerdeydi. Soruşturma kapsamında detaylı inceleme sürüyor.

İŞTE İBRAHİM ERKAL'IN SON GÖRÜNTÜLERİ

Star TV'de ekranlara gelen 'Duymayan Kalmasın' programı, pazartesi gecesi evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın son görüntülerine ulaştı. 

Olay günü üzerinde kırmızı kabanıyla görülen ünlü sanatçı, önce arkadaşının kolunda bir süre yürüyor, daha sonra valeyle buluşuyor.

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir.

1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman’lıdır.

Ünlü olmadan önce Ankara'da gazinolarda garsonluk yapıyor bir yandan da müzik alanında sesini duyurmaya çalışıyordu. 6 kardeşin en büyüğü olan İbrahim Erkal, 1995 yılından itibaren tanındı ve sevildi.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden Dilara Hatice Erkal Elif Su Erkal ve Levent Erkal isimlerinde üç evladı vardır.

12 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında baygın bulunan Erkal, beyin kanaması geçirmiş ve ameliyata alınmıştır. Bu haber başka hayranlarını olmak üzere birçok sevenini üzmüştür.