İbrahim Özen oğlunu evlendirdi

Özen ailesinin ikinci oğlu Muhammed Eren, Fatma ve Hüseyin Kaçmaz’ın kızı Şeyma ile evlendi.
İbrahim Özen oğlunu evlendirdi

Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen düğüne; Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin, Konya İl Müftüsü Ali Öge ve Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve Konya protokolünden çok sayıda isim katıldı.

ibrahim-ozen-oglunu-evlendirdi.jpg

Çiftin nikahını İl Müftüsü Ali Öge kıyarken, gelin ve damadın nikah şahitliğini de protokolde yer alan isimler yaptı. Nikahtan sonra misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilirken Müftü Öge tarafından dua yapıldı.

ibrahim-ozen-oglunu-evlendirdi-006.jpg​​​​​​​

Konya Valisi Vahdettin Özkan, genç çifte evliliklerinin hayırlı olmasını dilerken nikah cüzdanını ise eski AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun gelin hanıma takdim etti.

Yeni Haber ailesi olarak Sabriye ve İbrahim Özen’in oğulları Muhammed Eren’le, Fatma ve Hüseyin Kaçmaz çiftinin kızları Şeyma’ya bir ömür mutluluklar dileriz.

ibrahim-ozen-oglunu-evlendirdi-008.jpg

ibrahim-ozen-oglunu-evlendirdi-009.jpg

ibrahim-ozen-oglunu-evlendirdi-010.jpg

ibrahim-ozen-oglunu-evlendirdi-011.jpg

Etiketler :